Op vakantie met een dreumes

vakantie met dreumesGa je op vakantie met je dreumes, dan is een goede voorbereiding erg belangrijk. Wanneer je je vakantie met jullie dreumes goed voorbereid kan je zorgeloos genieten van een heerlijke vakantie. Wij hebben daarom een aantal handige voorbereidinstips voor je op een rijtje gezet. 

Vliegen met dreumes

Als je gaat vliegen met een dreumes dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten, zeker wanneer je voor het eerst gaat vliegen met de kleine! Een aantal dingen waar je op moet letten wanneer je gaat vliegen met een dreumes zijn:

  • Kies een rechtstreekse vlucht. Wanneer je geen directe vlucht hebt moet je overstappen, wat zorgt voor extra reistijd en langere wachttijden. Dit kan tevens erg vermoeiend zijn voor de baby. 
  • Doorbreek zo min mogelijk het dag- en nachtritme. Probeer, wanneer je op vakantie gaat met een dreumes, zo min mogelijk het dag- en nachtritme van je kind te doorbreken. 
  • Vermaak tijdens het vliegen. Vooral tijdens een langere vlucht, of een vlucht overdag, kost het voor een dreumes veel moeite om zich te vermaken. Bereid je daarom goed voor en zorg dat je voldoende spulletjes bij de hand hebt. Op deze manier kan je de dreumes afleiden. 
  • Voorkom oorpijn bij het opstijgen en dalen. Oorpijn tijdens het vliegen kan je eenvoudig voorkomen door je dreumes iets te geven om op te kauwen, zoals ontbijtkoek. 

Vakantiebestemming dreumes

Als je op vakantie gaat met een dreumes is de bestemming erg belangrijk. Echter zijn de mogelijkheden ontzettend groot wanneer je met een dreumes op vakantie gaat. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke zonvakantie, een all inclusive vakantie, maar ook een actieve vakantie met een dreumes is erg goed mogelijk. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je met een dreumes op vakantie gaat. 

 

Gerelateerde artikelen