Golfresorts

golfresortsGolfresorts, je hebt ze in alle soorten en maten en vindt ze over de hele wereld. Als je overweegt om een golfreis te boeken is het belangrijk dat je je goed oriënteert. Kijk bijvoorbeeld goed naar de kwaliteit van de golfbanen, maar natuurlijk ook naar de kwaliteit van de accommodaties. Niets is vervelender dan een accommodatie die tegenvalt. Daarom hebben wij in dit artikel de tien mooiste golfresorts van over de hele wereld voor je op een rijtje gezet. 

Edgewood Tahoe Golf Course

Edgewood Tahoe Golf Course is een prachtig golfresort gelegen in Stateline, Nevada. Op de plek waar Californië en Nevade elkaar ontmoeten vind je het prachtige Lake Tahoe, een geweldig meer. Vanuit het Edgewood hotel kijk je uit over dit meer, een fantastisch uitzicht dus. Golf kan je hier spelen op alle mogelijke niveaus op de enorme golfbaan. 

Four Seasons Resort Hualalai at Historic Ka’upulehe

Dit geweldige golfresort vind je in Hawaï. Hier kan je genieten van het heerlijk warme klimaat, terwijl je je favoriete sport beoefent. De kamers in het hotel zijn in Hawaiiaanse stijl ingericht, waar je tevens kan genieten van één van de luxe arrangementen. 

Fairmont Jasper Park Lodge

In Fairmont Jasper Park Lodge golfresort in Canada verblijf je in één van de gezellige blokhutten. Tevens vind je in het hotel minerale baden en kan je genieten van het heerlijke eten. Natuurlijk vind je ook een mooie golfbaan bij het hotel, een 18-holes, par-71 golfbaan. 

Hotel Quinto do Lago

Aan de zuidkust van Portugal bevindt zich Hotel Quinto do Lago en golfresort. Maak gebruik van één van de vier golfbanen middenin het natuurpark Ria Formosa. Tevens vind je in het hotel meerdere golfsimulators, maar ook putting- en chipping greens. In één van de restaurants kan je genieten van een geweldige maaltijd.

Verdura Golf en Spa Resort

Op Sicilië vind je de mogelijkheid om je favoriete sport te beoefenen en tevens heerlijk te ontspannen. Zo vind je onder andere twee 18-holes golfbanen en één 19-holes golfbaan. In dit golfresort geniet je van een geweldige golfreis. 

Gerelateerde artikelen