Top vijf lekkerste ijssalons Rome

lekkerste ijs italie, italie ijs, top vijf lekkerste ijssalons italie, ijs rome, top vijf ijssalons rome, lekkerste ijs van romeHet lekkerste ijs van Rome kan natuurlijk niet ontbreken aan je vakantie in Rome! Bella Italië, het land van heerlijk eten, spaghetti, pasta, op een vespa rijden én natuurlijk het overheerlijke Italiaanse ijs. The place to be voor het lekkerste ijs van Italië is natuurlijk de prachtig culturele stad: Rome. Waar moet je nou zijn om het lekkerste ijs van Rome op je tong te kunnen laten smelten? Dat vertellen wij! De top vijf van het lekkerste ijs in Rome vind je hier.

Fata Morgana

Voor het meest bijzondere ijs én het lekkerste ijs van Rome moet je naar de ijssalon Fata Morgana gaan. Hier vind je voor 100% het lekkerste ijs van Rome. De eigenaresse die een passie voor ijs heeft is niet bang om te experimenteren met ijs en creëert dan ook magische ijssmaken. Probeer zo het Sneeuwwitjes ijs (Italiaans: Biancaneve) of een van de bijzondere smaken zoals het rozenthee-ijs, wilde aardbei of Kentucky-chocolade met een drup koffie, likeur en tabasco! Een smaaksensatie in je mond, dat zijn de ijssoorten van de ijssalon Fata Morgana gegarandeerd. Maak kennis met het meest magische en lekkerste ijs in Rome tijdens je vakantie in Rome.

Artigianale Corona

Deze ijssalon in Rome verdiend met zijn innovatieve smaken ook zeker een plek in de top vijf van het lekkerste ijs van Rome. Ben jij in voor een avontuur en wil jij smaken proberen die je nog nooit op hebt? Ga dan naar Artigianale Corona in Rome en proef smaken zoals citroen-basilicum of verschillende tropische fruitsoorten zoals de Pitanga. Ook moet je zeker het eigen dark chocolate-notenijs proberen, een echte aanrader en een genot voor je smaakpapillen. Een van de ijssalons waar je het lekkerste ijs van Rome vindt is Artigianale Corona en zeker een bezoekje waard!

Giolitti

Dit is een van de oudste ijssalons van Rome en verkoopt ook zeker het lekkerste ijs van Rome. Giolitti is erg bekend en beroemd in heel Rome, de zaak die al drie generaties meegaat laat je verrassen met zijn heerlijke smaken. Proef het oudste en lekkerste ijs van Rome en ga voor de smaken stracciatella, limone, aardbei of chocolade. De klassieke smaken zullen je versteld doen staan, Giolitti brengt ze namelijk tot een heel nieuw niveau! Laat het legendarische ijsje Coppa Giolotti, wat bestaat uit chocolade-ijs, custard en zabaglione, slagroom en hazelnootschaafsel smelten op je tong en droom even een momentje weg. Tijdens je vakantie in Rome moet je zeker langs gaan bij Giolitti.

The Old Bridge

Dit kleine lieve ijssallonetje in Rome heeft zijn plek in de top vijf lekkerste ijs van Rome ook zeker verdiend. Laat je verrassen door de heerlijke smaken van karamel, nutella, koffie en fascinerende fruitsmaken. De smaken zullen tot een andere dimensie worden gebracht door het room wat deze ijssalon in Rome gebruikt in plaats van melk. Laat je fascineren door het lekkerste ijs van Rome.

Al Settimo Gelo

Ben jij op zoek naar sorbetijs? Dan moet je naar Al Settimo Gelo in Rome, hier vind je namelijk een uitgebreid assortiment én het lekkerste sorbetijs van Rome. Laat je verleiden door de smaken kastanje, dadel en mandarijn. Buiten het lekkerste sorbetijs van Rome verkopen ze hier ook heerlijk roomijs met bijzonder smaken zoals bergamot, gember, cardamom en chocolade-Spaanse peper.

Vreemde smaken, maar een genot in je mond! Ook Al Settimo Gelo maakt niet zomaar ijs volgens een basis recept, nee verschillende smaken worden gemaakt met saffraan en rozenwater! Laat je verleiden door het lekkerste ijs van Rome bij Al Settimo Gelo.

Gerelateerde artikelen