Top tien restaurants in Parijs

restaurants parijs, top tien restaurants parijs, beste restaurants parijs, eten als een parisienneRestaurants in Parijs tussen welke moet je nou kiezen? Als je Googled op restaurants in Parijs zul je veel toeristische plekken in Parijs toegewezen worden. Wil jij nou eten in Parijs in een restaurant in Parijs waar de echte Parisiennes komen? Dan hebben wij de oplossing! Parijs zit namelijk vol met verborgen plekjes! Tips voor eten in Parijs dat is wat wij geven en we komen niet zomaar met een paar restaurants. Nee we zijn opzoek gegaan naar restaurants Parijs die je het echte Parijse gevoel geven!

Een top tien van culinaire hotspots in Parijs dat is wat we hebben samengesteld. Ontdek jouw nieuwe favoriete restaurant in Parijs met de volgende Parijs tips.

La Tete des Olives

Dit lieve zaakje in Parijs dat te vinden is op Rue Sainte-Marthe is overdag een lief olijfolie zaakje en wordt in de avond omgetoverd tot een restaurant waar je heerlijk intiem kan gaan zitten dineren. Een van de beste olijfoliezaakjes is een bijzonder restaurant in Parijs. De heerlijke olijfolie die ze hier hebben wordt natuurlijk geproefd als je gaat eten in een van de bijzonderste restaurants Parijs

Sophie la Parisienne

Wil je genieten van een echt Parijs ontbijt op bed? Reserveer dan je ontbijt bij een speciaal ‘restaurant’ in Parijs: Sophie La Parisienne. Een heerlijk ontbijt op je hotel kamer in Parijs wat bestaat uit o.a.: Scrambled eggs, Nutella, heerlijke koekjes, koffie en meer. Heb je iets te vieren in Parijs? Dan kan je er ook o.a. rosé of champagne bestellen. Een krantje wordt erbij geleverd en wil je genieten van een speciaal kopje thee? Bestel dan de exotische thee je besteld bij dit unieke restaurant in Parijs.

Le Refuge des Fondus

Ben je op vakantie in Parijs en wil je een van de gekste restaurants in Parijs meemaken? Zorg ervoor dat je naar rue des Trois Frères ga en opzoek gaat naar het restaurant Le Refuge des Fondus in Parijs. Een restaurant in Parijs als deze heb je waarschijnlijk nog nooit gezien. Klim over tafels, drink wijn uit een babyflesje en geniet van een kaasfondue en een bijzonder desert en dit voor maar 25 euro! Laat je naam achter op de krijtborden die overal te vinden zijn. Ben je nieuwschierig naar dit restaurant in Parijs ga dan tijdens je bezoek aan het dromerige Montmartre hier een hapje eten. Goedkoop eten in Parijs op een speciale manier in dit bijzondere restaurant!

Le Piano Vache

Een van de meest sfeervolle restaurants in Parijs moet Le Piano Vache wel zijn. Altijd al willen dineren net als in een film? Dan is dit restaurant in Parijs een echte tip! Le Piano Vache, een echte jazz bar waar je regelrecht in een film stapt. Met zijn warme rode gloed, muziek posters, wijnflessen, live jazz muziek.. Droom jij al weg? Dit sfeervolle restaurant in Parijs is te vinden op Rue Laplace in Parijs.

Le Coq Rico

De naam van dit restaurant in Parijs verklapt het eigenlijk al een beetje. Le Coq Rico is een kiprestaurant en gegarandeert dat jij heerlijke gerechten gaat eten, dit restaurant in Parijs verkoopt namelijk de beste kip-gerechten van alle restaurants in Parijs! Ben jij de toeristische trekpleisters de Sacre Coeur en Montmartre aan het opzoeken, wip dan binnen voor het diner binnen bij Le Coq Rico. De intieme hotspot van Parijs serveert alle gerechten met als hoofdingrediënt kip. Laat je verrassen door een van de heerlijkste restaurants in Parijs.

Au Vieux Paris d’Arcole

Ga dineren in een van de magischste restaurants in Parijs: Au Vieux Paris d’Arcole. Het restaurant Parijs dat regelrecht uit een sprookje lijkt te komen. De magische sfeer die wordt gecreëerd door het herenhuis (waar het restaurant zich bevindt), de sfeervolle rozen, azalea’s en campanula’s. Geniet van heerlijke gerechten tijdens je bezoek aan de Notre Dam in Parijs. Op de zwoele zomerdagen is dit restaurant in Parijs extra romantisch en een vrij goedkoop restaurant in Parijs. Voor 39 euro geniet jij namelijk al van de heerlijkste specialiteiten met een heerlijk wijntje erbij. Au Vieux Paris d’Arcole is zeker een aanrader onder de restaurants van Parijs.

Hotel du Nord restaurant

Altijd al ooit een keer in een historisch restaurant in Parijs willen eten? Dan is het restaurant van Hotel du Nord een van de volgende restaurants in Parijs waar jij heerlijk gaat genieten van de culinaire hoogtepunten die deze romantische stad biedt. Wordt verliefd op Parijs bij je bezoek aan Hotel du Noord die niks is veranderd sinds 1938 waar het restaurant in Parijs te zien is in de film Hotel du Nord. Bewonder het filmachtige restaurant en ga ouderwets goed dineren in dit restaurant van Parijs.

Le Sergent Recruteur

Een restaurant in Parijs voor avonturiers? Wil je heerlijk en goedkoop eten in Parijs? Dan is Le Sergent Recruteur het volgende restaurant in Parijs waar jij gaat eten! Na je tocht langs de Seine laat je je verrassen op dit bijzondere restaurantje in Parijs wat ligt op het eilandje bij de Seine. Je dineert in een kunstvolle setting en betaald weinig voor veel. Laat je verrassen door dit prachtige restaurant in Parijs.

Septime

Wil je echt verrast worden ga dan eten in dit restaurant in Parijs. Bij Septime wordt gewerkt met een blind menu. In dit speciale restaurant in Parijs wordt er gevraagd naar jouw voorkeuren, wat vind je lekker en wat je wensen zijn en zo wordt er een speciaal menu voor je gecreëerd. Je bent niet alleen gegarandeerd van heerlijk eten in Parijs, nee het ziet ook nog een kunstvol uit en dit allemaal voor maar 55 euro! Ga dus eten in Parijs in dit industriële restaurant waar een heerlijke relaxte sfeer hangt. Ga het avontuur aan en ga naar dit restaurant in Parijs!

Gerelateerde artikelen