Hard Rock Cafe New York

hard rock cafe new yorkBij een reis naar New York mag een bezoekje aan het Hard Rock Cafe niet ontbreken. Het Hard Rock Cafe in New York is onderdeel van een restaurantketen en een echte trekpleister voor toeristen. Het Hard Rock Cafe in New York trekt dan ook ieder jaar weer miljoenen bezoekers. In het Hard Rock Cafe in New York kijk je je ogen uit en kan je daarnaast genieten van een hap(je) en een drank(je). 

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe is een restaurantketen, opgericht in 1971 door twee vrienden. Zij begonnen het eerste Hard Rock Cafe in Londen. Na een aantal jaar volgde de tweede vestiging van het Hard Rock Cafe, in Toronto, Canada. Hierna ging het hard, er kwamen steeds meer vestigingen van het Hard Rock Cafe, zo ook in New York.

Momenteel zijn er meer dan 143 Hard Rock Cafes in meer dan 36 landen. Tevens zijn er nog veel nieuwe vestigingen in aanbouw. 

De Hard Rock Cafes waren in de jaren tachtig erg populair. Het was toen een trend om bij verschillende vestigingen van Hard Rock Cafes een t-shirt te kopen met daarop het logo van Hard Rock Cafe erop en de desbetreffende stad eronder. Momenteel is het een trend om pins van het Hard Rock Cafe te verzamelen.

New York City

Het Hard Rock Cafe in New York City is een echte trekpleister. Ieder jaar komen hier weer miljoenen mensen om te eten of wat te drinken. Je moet dan ook vaak lang wachten tot er een plaatsje vrijkomt in het Hard Rock Cafe in New York. 

Echter is een bezoekje aan het Hard Rock Cafe in New York wel het wachten waard. Je in het Hard Rock Cafe in New York je ogen uit. Eigenlijk is een Hard Rock Cafe een restaurant, een café en een museum in één. Zo hangt er een muur vol met gitaren, zie je oude platen en oude clips op de beeldschermen. Maar ook vind je in het Hard Rock Cafe in New York eigendommen van beroemdheden. Neem bijvoorbeeld de motor van Billy Joel, bekend van het nummer “Piano Man”. Hij doneerde deze motor in 2003 aan het Hard Rock Cafe in New York. 

Een bezoek aan het Hard Rock Cafe in New York is dan ook een unieke ervaring en zeker een aanrader. Ga bijvoorbeeld eens op rondreis door Amerika en breng een bezoekje aan New York. Op internet boek je gemakkelijk een rondreis door Amerika. Dus wanneer je op vakantie gaat naar New York of een rondreis maakt door Amerika, is een bezoekje aan het Hard Rock Cafe in New York een echte aanrader! 

Gerelateerde artikelen