Niet te vergeten voor mee naar Amerika

niet te vergeten amerika, amerika vlag, rondreis amerika, amerika, USA, amerika rondreizen,Wat niet te vergeten naar Amerika. Groot, groter, grootst dat is een vakantie naar Amerika. Het land dat oneindig veel te bieden heeft the city that never sleeps New York tot de Death Valley. In Amerika vind je werkelijk waar álles!

Als je op vakantie gaat naar Amerika is het belangrijk om goed voorbereid te zijn er zijn een aantal dingen die je niet mag vergeten als je naar Amerika gaat. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Boek hier je rondreis door Amerika!

Het indrukwekkende Amerika

Het veelzijdige Amerika zal je nooit vervelen en zal een indrukwekkende reis worden. Je maakt kennis met de cultuur, indrukwekkende steden, relaxte stranden, prachtige natuur, wilde dieren en nog veel meer! In één woord Amerika is fantastisch! Amerika is ideaal als je op vakantie wilt, maar wat is er leuker dan een groot deel van Amerika ontdekken? Amerika is dan ook de uit gelegen plek voor een prachtige rondreis! Ga Amerika rondreizen en laat je overspoelen door fascinerende indrukken die het mega land te bieden heeft!

Niet te vergeten mee naar Amerika!

Voordat je een reis gaat maken naar het fascinerende Amerika zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn om te weten. Zo zijn er een aantal dingen die je niet mag vergeten naar Amerika dit zijn:

 • TSA slot, heb je geen TSA slot aan je reiskoffer hangen? Dan heb je grote kans dat de douane je slot gewoon openbreken om in je koffer te kunnen kijken!
 • Reisdocumenten, als op vakantie, gaat rondreizen of gaat backpacken in Amerika is het belangrijk dat je je reisdocumenten in orde hebt. Niet te vergeten naar Amerika is dan ook geldigheid van je paspoort, check deze goed!
 • Reisverzekering, een reisverzekering dekt verschillende kosten als je op vakantie bent. Als je op vakantie gaat naar Amerika mag je niet vergeten je reisverzekering te checken. Zo moet je erop letten dat je gedekt bent buiten Europa en als je voor langer dan één maand op reis gaat is een doorlopende- of kortlopende reisverzekering niet genoeg. Blijf je voor een lange tijd in Amerika? Dan is de Special-ISIS-verzekering wellicht iets voor jou!
 • Checklist, een checklist is erg handig als je op reis gaat. Met een handige checklist vergeet je niks mee te nemen naar Amerika!

Het is erg belangrijk dat je deze vier punten goed checkt voordat je naar Amerika gaat. Niet te vergeten dingen voor Amerika zijn dus een TSA-slot, reisdocumenten, een goede reisverzekering en een checklist!

Handige weetjes over Amerika

Niet te vergeten voordat je naar Amerika gaat zijn natuurlijk handige weetjes. Met deze handige weetje lees je jezelf in op Amerika en zo zal jij niet voor verrassingen komen te staan!

 • Taal, in Amerika spreken ze Engels/Amerikaans, ook wel de taal je in vele films hoort!
 • Geld, ga je op vakantie naar Amerika? Dan mag je niet vergeten om genoeg dollars mee te nemen, hier betalen ze namelijk mee!
 • Drinkwater, het drinkwater in Amerika is gewoon drinkbaar. Je hoeft dus geen extra flesjes water mee te nemen als je op vakantie gaat naar Amerika
 • Visum, als je langer dan 90 dagen naar Amerika gaat vergeet dan geen visum te regelen voor Amerika! Verblijf je korter dan 90 dagen in Amerika? Dan heb je geen visum voor Amerika nodig!
 • ESTA formulier, niet te vergeten voor Amerika is een ESTA formulier te regelen, deze is verplicht!
 • Inentingen, voor Amerika zijn inentingen niet verplicht, maar vergeet niet te informeren bij de dokter inentingen voor Amerika
 • Een rondreis naar Amerika is makkelijk en veilig te boeken op internet! 

Met deze handige weetjes en tips vergeet jij niks mee naar Amerika te nemen!

Gerelateerde artikelen