Top 5 romantische weekendjes weg buitenland

romantisch weekendje weg buitenland, top 5Een romantisch weekendje weg met je partner in het buitenland. Niets is leuker dan samen genieten van een romantisch weekendje weg in het buitenland. Kies voor een bestemming dichtbij of ver weg. Wij hebben een top vijf samengesteld van de romantische weekendje weg in het buitenland. 

Parijs

Parijs is dé stad van de liefde en dus een zeer geschikte bestemming voor een romantisch weekendje weg in het buitenland. Parijs is goed aan te rijden met de auto en er is genoeg keuze uit romantische hotels in Parijs. Slenter door deze prachtige stad en beklim de Eiffeltoren. Natuurlijk mag een bezoekje aan de beroemde slotjesbrug, de Pont de l’Archevêché, niet ontbreken. Vereeuwig jullie liefde door een slotje op te hangen aan deze prachtige brug. 

Brugge

Brugge is een pittoreske en romantische stad, waar je heerlijk kan genieten van een romantisch weekendje weg. Het ovaalvormige middeleeuwse centrum van Brugge staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. Brugge staat bekend om de prachtige grachten. Geniet van een romantisch weekendje weg in Brugge!

Antwerpen

Een romantisch weekendje weg in Antwerpen is een echte aanrader. De beste locatie voor een romantisch weekendje weg in Antwerpen is in het centrum van Antwerpen, bij de Grote Markt en de Groenplaats. Geniet tijdens een romantisch weekendje weg in Antwerpen van de mooie omgeving, gezellige restaurants en terrasjes, het leuke uitgaansleven en de vele winkels. Tijdens een romantisch weekendje weg in Antwerpen zal je je geen moment vervelen. 

Berlijn

Berlijn is een goede stad voor een romantisch weekendje weg in het buitenland. In Berlijn vind je leuke restaurants, gezellige cafés en terrasjes, theater, muziek en heel veel winkels. Voor een romantisch weekendje weg in Berlijn is een verblijf dichtbij de belangrijkste bezienswaardigheden een echte aanrader. Zo liggen de wijken Mitte en Charlottenburg in het centrum van Berlijn. 

Londen

Wanneer je een romantisch weekendje naar Londen boekt zal je je geen moment vervelen. Londen is gemakkelijk bereikbaar vanuit Nederland. Je kan er voor kiezen om met de boot naar Engeland te gaan of met het vliegtuig. De boot is echter een geweldige ervaring voor een romantisch weekendje weg naar het buitenland. Geniet van de mooiste bezienswaardigheden als de Big Ben en de London Eye. ‘s Avonds geniet je van een hapje en een drankje in het gezellige centrum van de Engelse hoofdstad. 

Een romantisch weekendje weg in het buitenland in de winter? Ga kerstshoppen in Londen en breng een bezoekje aan de kerstmarkt!

Gerelateerde artikelen