Goedkope stedentrip boeken

goedkope stedentrip boekenEen goedkope stedentrip boeken is goed mogelijk, want een stedentrip hoeft helemaal niet duur te zijn. Zelfs als je een beperkt budget hebt, kan je nog een mooie stedentrip maken. Om een goedkope stedentrip te vinden en te boeken hebben wij een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet!

Tip 1. Bestemming

De bestemming is erg belangrijk wanneer je op zoek bent naar een goedkope stedentrip. Een stedentrip naar New York is namelijk altijd duurder dan een weekendje naar Maastricht. Echter betekent dit niet dat je met een klein budget in Nederland moet blijven. Je kan namelijk ook gemakkelijk een goedkope stedentrip naar het buitenland boeken.

Dankzij de vele goedkope luchtvaartmaatschappijen, is een goedkope stedentrip naar het buitenland ook goed mogelijk. Op tijd boeken of juist op het laatste moment kan je de voordeligste vliegtickets opleveren.

Ook met de trein kan je gemakkelijk een goedkope stedentrip boeken. Kies bijvoorbeeld voor een goedkope stedentrip met de trein naar Antwerpen, Brugge, Gent, Düsseldorf, Keulen of Berlijn. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een stedentrip in Nederland, helemaal makkelijk met de trein!

Tip 2. Goedkoop vervoer

Wanneer je een goedkope stedentrip wilt boeken kan je flink wat geld besparen op het vervoer ter plaatse. Lopen is natuurlijk altijd gratis, maar in veel steden kan je voor weinig geld een fiets huren, waarmee je gemakkelijk de stad verkent. Tevens kan je in veel Europese steden voor weinig geld een kaart voor meerdere dagen voor het openbaar vervoer kopen.

Tip 3. Goedkope hotels

Het boeken van een goedkope stedentrip hangt vooral af van het vervoer en het verblijf. Zo kan je veel geld besparen op je verblijf tijdens een goedkope stedentrip. Wanneer je lastminute een hotel boekt, krijg je vaak veel korting. Veel hotels doen hun laatste hotelkamers namelijk voor bodemprijzen de deur uit. Zo kan je goedkoop slapen, in stijl!

Tip 4. Gratis naar musea

In veel steden kan je op een bepaalde dag in de week gratis naar het museum. Zo kan je bijvoorbeeld in Berlijn op donderdagavond gratis naar het museum en in München op zondag. Dit vind je in meer steden. Lees daarom van te voren goed de informatie die je op het internet kan vinden. Op die manier kan je gemakkelijk geld besparen en dus een goedkope stedentrip boeken.

Tip 5. Reisverzekering

Wanneer je een goedkope stedentrip gaat boeken is het belangrijk om een goede reisverzekering af te sluiten. Kies voor een doorlopende reisverzekering of een kortlopende reisverzekering. Daarnaast kan je altijd een annuleringsverzekering afsluiten!

Gerelateerde artikelen