All inclusive zonvakantie: steeds populairder

zonvakantie, all inclusive zonvakantieAll inclusive zonvakanties zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Het gemak en de voorspelbaarheid van de kosten dragen hier ongetwijfeld aan bij. Bij accommodaties van all inclusive vakanties is namelijk bijna alles bij de reissom inbegrepen. De maaltijden en lokale alcoholische dranken zijn dus allemaal inbegrepen bij de prijs. Zo hoef je in onbekende oorden dus niet op zoek naar een geschikte plek om te eten, je hoeft geen rekening te houden met tijden en je weet van te voren wat de kosten van de vakantie zullen zijn. Het is dus onbeperkt genieten.

Boek hier een all inclusive zonvakantie

Vaak zijn er naast de maaltijden en lokale alcoholische dranken ook nog andere dingen inbegrepen, zoals snacks en andere tussendoortjes. Bij sommige all inclusive vakanties geldt dit ook voor de uitgebreide animatieprogramma’s, (water)sporten en gebruik van de sauna. Wel verschillen all inclusive programma’s soms per land en accommodatie. In de beschrijving van de desbetreffende hotels staat precies aangegeven wat in het arrangement van de all inclusive vakanties is inbegrepen.

Meestal is het zo dat je bij het inchecken van een all inclusive vakantie in het hotel een polsbandje krijgt. Gedurende je verblijf kan het hotelpersoneel dan zien dat jij een gast bent en hebt betaald voor een all inclusive zonvakantie. Het arrangement van de all inclusive vakantie gaat in zodra u heeft ingecheckt in het hotel en eindigt weer zodra u uitcheckt.

Last minute all inclusive vakantie

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een last minute all inclusive vakantie te boeken. Hiermee kan je zeker een paar tientjes besparen op je all inclusive vakantie. Echter is het wel zo dat bij een last minute all inclusive vakantie, je niet zo kieskeurig kan zijn. De keuze uit last minute all inclusive vakanties is beduidend minder dan van reguliere all inclusive vakanties.

Bekende all inclusive zonbestemmingen

Een all inclusive zonvakantie leent zich natuurlijk niet voor alle bestemmingen. Veel van de resorts die all inclusive arrangementen aanbieden bevinden zich op de poplairste toeristische bestemmingen bij grote badplaatsen. In Europa zijn de meeste all inclusive resorts gelegen in de zonnige landen rondom de Middellandse Zee. Bekende bestemmingen voor all inclusive vakanties zijn:

  1. Turkije
  2. â??Griekenland
  3. Spanje
  4. Portugal
  5. Tunesië
  6. Bulgarije
  7. Italië

Voordelen all-inclusive zonvakantie

Wij hebben de voordelen van all inclusive vakanties voor je op een rijtje gezet:

1. Je betaalt slechts één prijs voor alles

Het grootste voordeel van een all inclusive vakantie is dat je door het betalen van één bedrag een complete vakantie koopt. Zo zijn de hotelreservering, het eten, het drinken, hotelanimatie en dergelijke bij de prijs inbegrepen. Bij all inclusive vakanties georganiseerd door touroperators is ook de vliegreis inbegrepen. Je hoeft dus het vliegticket niet apart te kopen.

2. Een goed overzicht van je uitgaven

Bij een all inclusive zonvakantie is bijna alles inbegrepen, waardoor je goed zicht heb op je uitgaven. Al je eten en drinken is al betaald en je hoeft dus geen geld uit te geven aan restaurantbezoekjes. De rest van de kosten heb je zelf in de hand, zoals het kopen van souvenirs.

3. Goedkoper en gemakkelijker dan andere arrangementen

Een all inclusive zonvakantie is een totaalpakket. Alles in bij de prijs inbegrepen en daardoor ligt de prijs relatief lager. Als je het vliegticket en hotelreservatie apart betaalt, ben je toch meer geld kwijt. Doordat alles al betaald is, hoef je op vakantie niet meer aan geld te denken.

Gerelateerde artikelen