Top vijf leuke en mooie verre bestemmingen

vijf leuke mooie verre bestemmingenToe aan vakantie en wil je naar een verre bestemming? Ga lekker genieten in de Dominicaanse Republiek, Aruba of in Mexico. Wij hebben een top vijf samengesteld van de vijf leukste en mooiste verre bestemmingen! 

1. Puerto Plata, Dominicaanse Republiek

Puerto Plata is een tropische bestemming op de Dominicaanse Republiek. Deze verre bestemming bestaat uit smalle straatjes, Victoriaanse huisjes, mooie tuinen en houten veranda’s. Ook kun je er heerlijk zonnebaden doordat de zon bijna dagelijks aanwezig is.

2. Oranjestad, Aruba

Aruba bestaat uit prachtige parelwitte stranden met palmbomen. Op deze verre bestemming vind je veel bezienswaardigheden. Tevens is er genoeg te doen op deze prachtige verre bestemming. Zo is er altijd wat te doen aan de gezellige, drukke boulevard. 

3.Yucatán, Mexico

Aan de andere kant van de oceaan vind je het schiereiland Yucatán dat gelegen is in Mexico. Yucatán staat met name bekend om Cancún en  Playa del Carmen. Hier vindt je torenhoge flats en grote restaurantketens maar je kunt er ook genieten op een van de prachtige stranden.

4. Koningssteden in Marokko

Marroko staat niet specifiek bekend als strandbestemming maar wel vind je hier de vier prachtige koningssteden. Marrakech is een van de vier koningssteden waar je lekker kunt winkelen. Liever cultuur opsnuiven? Dat kan in Fez. Meknes staat bekend om haar vele monumenten en paleizen die in de stad te vinden zijn. De vierde koningsstad is Rabat. Hierbij hoort de kleur blauw van de zee en de lucht.

5. Aswan, Egypte

Egypte is een winterbestemming waar het vrijwel de hele winter zonnig is. Bovendien is deze bestemming relatief kort vliegen. Egypte staat bekend als het land van de farao’s, de oudheid en een prachtige onderwaterwereld.

Een van de mooiste bestemmingen in dit land is Aswan: één grote mengelmoes van cultuur en natuur. Vroeger was deze stad een belangrijk handelsknooppunt tussen de Arabische en Afrikaanse wereld. 

Gerelateerde artikelen