E-visum Turkije aanvragen

Ga je op vakantie naar Turkije, dan moet je een visum aanvragen. Het is verplicht om, wanneer je op vakantie gaat naar Turkije, een e-visum aan te vragen. Online kun je een e-visum aanvragen voor je verblijf in Turkije.

Online e-visum Turkije aanvragen

Een e-visum wordt ook wel elektronisch visum Turkije genoemd. Vroeger was het de bedoeling dat je op de luchthaven in Turkije bij aankomst een visum aanvroeg, maar tegenwoordig moet je de e-visum vooraf aanvragen. Online kun je een e-visum voor Turkije gemakkelijk en snel aanvragen.

Eerder was het alleen mogelijk om online een e-visum Turkije aan te vragen met behulp van een creditcard, maar ook dit behoort nu tot het verleden. Tegenwoordig kan je een visum voor Turkije eenvoudig met iDEAL betalen. Wanneer je een e-visum besteld heb je deze binnen een aantal dagen binnen. Heel gemakkelijk dus, online een e-visum voor Turkije aanvragen!

Geldigheid e-visum Turkije

Wanneer je online een e-visum Turkije aan gaat vragen, is het wel handig om te weten wat de geldigheid van het e-visum is. De geldigheid van een e-visum Turkije is zes maanden en je mag maximaal 90 dagen in Turkije verblijven met het e-visum.

Gerelateerde artikelen