Zonvakantie in de winter

zonvakantie winterEen zonvakantie in de winter, wie wilt dat nou niet? In de winter is het echter een stuk lastiger om een bestemming voor een zonvakantie te vinden dan in de zomer. Want waar kan je in de periode van november tot en met april nou op vakantie naar een land met aangename temperaturen? Daarom hebben wij een aantal bestemmingen voor een zonvakantie in de winter voor je op een rijtje gezet. 

Dubai

Dubai is één van de zeven Arabische Emiraten, gelegen in het Midden-Oosten. Dubai wordt steeds populairder onder toeristen. Jaarlijks vliegen er tienduizenden Nederlanders naar Dubai om hier te genieten van het heerlijke weer en het prachtige land. Dubai staat bekend om zijn rijke sjeiken en is hier dan ook grotendeels op ingericht. Overal zie je luxe resorts en dure auto’s. Vanaf oktober is het aangenaam in Dubai, omdat de maximumtemperaturen dan dalen tot onder 40 graden. Dubai is dus zeker een geschikte vakantiebestemming voor een zonvakantie in de winter! 

Aruba

Één van de drie ABC-eilanden van de Kleine Antillen is Aruba. Een zeer geschikt vakantiebestemming voor een zonvakantie in de winter. De temperaturen op Aruba zijn het hele jaar door zeer aangenaam, wat Aruba een geschikte zonvakantie bestemming voor in de winter maakt! Geniet dus van een lekkere cocktail op één van de parelwitte stranden in Aruba. En je bent zeker niet de enige Nederlander. Jaarlijks gaan er namelijk veel Nederlanders op zonvakantie in de winter naar Aruba. 

Canarische Eilanden

Ten westen van Marokko vind je de Canarische Eilanden. Bekende Canarische Eilanden zijn Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura en Lanzarote. Jaarlijks kiezen duizenden Nederlanders voor één van de Canarische Eilanden als bestemming voor een zonvakantie in de winter. Het is hier namelijk zeer aangenaam in de winter! In tegenstelling tot de rest van Europa blijft het hier bijna de gehele winter aangenaam strandweer.

Gerelateerde artikelen