Vespa huren in Rome

vespa huren romeScooters zijn een typisch Italiaans vervoermiddel en de Vespa is dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Rome. In een stad als Rome reis je met een Vespa veel sneller van A naar B, dan bijvoorbeeld met een auto of het openbaar vervoer. Ben jij van plan om binnenkort naar Rome te gaan, dan is het zeker een aanrader om een Vespa te huren in Rome. Zo kan je gemakkelijk alle mooie plekjes in Rome bezoeken. Op verschillende plaatsen in Rome is het mogelijk om een Vespa te huren. 

Handig vervoersmiddel

Vespa’s zijn een praktisch vervoermiddel in een stad als Rome. Zo kan je op een Vespa gemakkelijk alle bezienswaardigheden in Rome bekijken, en dat allemaal in je eigen tempo. Zeker als je maar voor korte tijd naar Rome gaat, is het onmogelijk om alle bezienswaardigheden in een aantal dagen te zien als je te voet gaat. Met een Vespa ontdek je op de echte Italiaanse manier de prachtige Romeinse stad Rome. Zo beklim je met de Vespa gemakkelijk de vele heuvels die Rome rijk is, en kan je genieten van het prachtige uitzicht wat je daar hebt. Geen zere voeten meer, want met de Vespa rijd je gemakkelijk van de Gianicolo heuvel naar de prachtige Sinaasappeltuin. Natuurlijk zullen ook de bekende bezienswaardigheden als het Colosseum en de Trevifontein op het programma staan. 

Handig om te weten

Als je er voor kiest om een Vespa te huren in Rome is het belangrijk dat je beschikt over een geldig autorijbewijs. Het is mogelijk om met zijn tweeën op een Vespa rond te rijden. Echter moet de persoon achter op de Vespa minimaal zeven jaar oud zijn en bij de voetsteunen kunnen, dit is voor je eigen veiligheid. Tevens is het handig om een creditcard mee te nemen als je een Vespa wilt huren in Rome. Veel scooterverhuurders vragen namelijk om een creditcard als borg voor de scooter. 

Als je een Vespa huurt in Rome krijg je hier een ketting bij, waarmee je de Vespa op slot kan zetten. Ook is het mogelijk om op verzoek een GPS mee te krijgen, zodat je niet verdwaalt. 

Waar kan ik een Vespa huren?

In Rome vind je veel plaatsen waar je een Vespa kan huren. Je kan er dus voor kiezen om de stad rond te struinen op zoek naar een scooterverhuur. Echter is het ook mogelijk om van te voren alvast een Vespa te reserveren. Je kiest dan een datum uit en betaalt vooraf. Eenmaal in Rome kan je dan gelijk je Vespa ophalen.

Wij wensen je alvast veel plezier met je tour door Rome met Vespa!

Gerelateerde artikelen