Top 5 romantische weekendjes weg Nederland

romantisch weekendje weg nederland, binnenlandEen romantisch weekendje weg met je partner in Nederland. Er even lekker tussenuit met zijn tweetjes en heerlijk genieten van een romantisch weekendje weg. Kom helemaal tot rust en geniet van de mooiste plekjes in Nederland. Wij hebben een top vijf samengesteld van de mooiste bestemmingen voor een romantisch weekendje weg in Nederland.

Valkenburg

Kies voor een romantisch weekendje weg in Nederland in Valkenburg. Valkenburg is een zeer geschikte bestemming voor een romantisch weekendje weg. In dit gezellige stadje vind je leuke winkels, vele restaurants en terrasjes en prachtige historische gebouwen en bezienswaardigheden. De kleine rivier de Geul kronkelt dwars door Valkenburg. Een bezoekje aan één van de mergelgrotten mag tijdens een romantisch weekendje weg in Valkenburg niet ontbreken.

Kies bijvoorbeeld eens voor een weekendje naar Valkenburg in de wintermaanden en geniet van de kerstmarkt in Valkenburg.

Nunspeet

Tijdens een romantisch weekendje weg in Nunspeet verblijf je op de grens van de prachtige Veluwe en het Veluwemeer. In Nunspeet kan je dan ook volop genieten van een romantisch weekendje weg. In deze mooie omgeving kan je heerlijk fietsen en wandelen langs de weilanden, houtwallen en oude boerderijen. ?s Avonds geniet je van een hapje en een drankje in het gezellige centrum van Nunspeet.

Maastricht

Maastricht heeft een prachtige ligging en is daardoor zeer geschikt voor een romantisch weekendje weg. Maastricht ligt namelijk aan de rivier de Maas die dwars door de stad loopt. Tevens is het oude Maastricht rijk aan historie, wat je ook terugziet in het centrum van de stad met vele kerken en pleinen. Tijdens een romantisch weekendje weg in Maastricht breng je een bezoek aan één van de vele interessante musea of ga je heerlijk winkelen in het prachtige centrum. Sluit de avond af met een hapje en een drankje in één van de vele restaurants en cafés.

Den Haag en Scheveningen

Het prachtige Den Haag is een populaire bestemming voor een romantisch weekendje weg. Deze statige stad vind je achter de duinen en beschikt tevens over een rijke historie. Tijdens een romantisch weekendje weg in Den Haag bezoek je natuurlijk de Grote Markt en het Binnenhof. Daarnaast kan je een bezoekje brengen aan het naastgelegen Scheveningen. Maak een mooie strandwandeling of geniet van een heerlijke maaltijd aan de boulevard.

Noordwijk

Noordwijk is een gezellig dorp gelegen aan het strand. Tijdens een romantisch weekendje weg in Noordwijk kan je dan ook heerlijke strandwandelingen maken over het strand en door de duinen van Noordwijk. De hotels in Noordwijk liggen namelijk dichtbij de zee, het strand en de duinen. Noordwijk is een toplocatie aan de kust voor een romantisch weekendje weg. Vlakbij vind je tevens de mooie stad Leiden en de plaats Lisse, waar je tevens de Keukenhof vindt. Geniet van een romantisch weekendje weg in Noordwijk!

Gerelateerde artikelen