Met de auto rondreizen door Amerika!

statue of liberty, fly & drive amerika, amerika rondreizen met de auto, rondreis amerika auto, amerika rondreizen, rondreis amerikaRondreizen met de auto door Amerika is ideaal. Je hebt veel vrijheid en je ontdekt zelf de avonturen die het fascinerende Amerika je te bieden heeft tijdens een rondreis. Als je gaat voor een rondreis met de auto door Amerika is een goede voorbereiding erg belangrijk. Met onze tips voor een rondreis met de auto door Amerika ga jij zorgeloos genieten!

De fly & drive rondreis door Amerika

Jij wilt zorgeloos genieten van een rondreis door Amerika en een rondreis door Amerika maken met de auto. Dan is wellicht een fly & drive rondreis door Amerika dé ideale optie voor jou! Met een fly & drive rondreis geniet je namelijk van de voordelen van een georganiseerde rondreis en heb je alle vrijheid je je maar kan bedenken.

Je gaat zelf op pad en je gaat op eigen tempo Amerika ontdekken. Alles is goed voor je geregeld. Je stippelt een route uit (met de reisorganisatie), hotels worden geboekt, highlights worden vastgesteld, het vliegticket wordt geregeld en bij aankomst staat een prachtige huurauto al op jou en al jouw avonturen te wachten! Al deze punten zijn de fijne kenmerken van een fly & drive rondreis door Amerika.

Tips voor een rondreis met de auto door Amerika

Een rondreis met de auto door Amerika is goed te realiseren met een fly & drive rondreis. Je geniet van vele voordelen en je bespaart jezelf veel stress. De volgende tips zijn ook handig voor je rondreis met de auto door Amerika:

  • Kies het gebied waar je wilt rondreizen met de auto, Amerika is erg groot en het is dan ook onmogelijk om héél Amerika te zien met een rondreis! Kies bijvoorbeeld voor het wilde westen of voor het relaxte Florida.
  • New York, ga je rondreizen door Amerika met de auto dan mag New York zeker niet ontbreken. Met deze 10 highlights van New York haal jij alles uit je bezoek in New York!
  • Inpaklijstje, als je gaat rondreizen met de auto door Amerika is het handig om een paklijstje te hebben. Zo vergeet je niks, bespaar je inpak stress en ga je zorgeloos genieten van deze prachtige rondreis.
  • Verzekeringen, check ruim van te voren je verzekeringen, een goede reisverzekering is van belang als je gaat rondreizen met de auto door Amerika.
  • Duiken, wil jij gaan duiken in het prachtige Amerika? Check dan of dit in de dekking van je reisverzekering zit. Zo niet sluit dan een aanvullende reisverzekering voor duiken af!
  • TSA slot, een TSA slot is een van de dingen die je niet mag vergeten naar Amerika. Ga je rondreizen in Amerika? Zorg dan voor een TSA slot anders breken de douane je reiskoffer open!

Of je nou het noorden, zuiden, oosten of westen van Amerika gaat rondreizen met de auto. Een rondreis door Amerika is speciaal en is zeker een ervaring die voor altijd bij je bljift. En rondreizen met de auto door Amerika is een avontuur aangaan en genieten!

[pro_ad_display_adzone id=”8548″]

Gerelateerde artikelen