Met de ferry naar Engeland

ferry naar engelandGa je op vakantie naar Engeland? Vanuit België of Nederland is dit land ook prima te bereiken met de ferry. Vanuit België kan je naar Dover in het zuiden van Engeland. Vanuit Nederland vertrekt een ferry naar Newcastle, een stad in het noorden. Reizen met de ferry is zeer ontspannen. En dat niet alleen, er zijn meer voordelen. Waarom is reizen met de ferry nog meer een goed idee?

Ontspannen en comfortabel

De bewegingsvrijheid aan boord van een ferry is een verademing vergeleken met ellenlange kilometers in een krappe auto of het opgevouwen zitten in een vliegtuigstoel. Terwijl anderen een onaangename reis tegemoet gaan stap jij aan boord van het schip en begint het vakantiegevoel direct. Varend over de zee bieden moderne ferry’s je hetzelfde vertier als cruiseschip. Denk aan bars, bioscopen, restaurants, winkels en nog veel meer leuke dingen!

Wat meenemen op de ferry?

Wil je meer dan alleen handbagage meenemen in het vliegtuig? Dan betaal je al snel ontzettend veel geld bij. Wanneer je met de ferry reist, kun je de gehele auto volladen. Alles wat in de auto past mag je meenemen op de ferry. En ook als je zonder auto reist mag je op de ferry aanzienlijk meer bagage meenemen dan dat in het vliegtuig toegestaan is. Ook is het een voordeel dat je de auto mee kunt nemen op de ferry, en wat dacht je van je caravan?

Geen slecht idee he? Dat reizen met de ferry. Het is een zeer ontspannen manier om aan je vakantie naar Engeland te beginnen. En een goed begin is het halve werk, ook als het om vakanties gaat!

[pro_ad_display_adzone id=”8548″]

Gerelateerde artikelen