Handige reismiddelen op vakantie

handige reismiddelen op vakantieWanneer je op vakantie gaat wil je natuurlijk goed voorbereid zijn en de juiste reismiddelen bij je hebben. Het is altijd handig om bepaalde reismiddelen bij je te hebben op vakantie voor onverwachte omstandigheden. Daarom hebben wij een aantal handige reismiddelen voor jou op een rijtje gezet. 

Zeker meenemen op vakantie

Reisartikelen die niet mogen ontbreken tijdens je vakantie vind je onder andere op de handige inpaklijst van Meenemen.nl. Daarnaast vind je diverse handige checklisten voor diverse vakanties. 

Een aantal reismiddelen die niet mogen ontbreken in je koffer zijn:

  • Medicijnen. Voor dagelijks gebruik of bijvoorbeeld tegen vliegangst of malaria. 
  • Diarreeremmers. Een reismiddel dat altijd handig is om mee te nemen op vakantie zijn diarreeremmers. Ook is het verstandig om vochtregulerende middelen te gebruiken zoals ORS.
  • Ontstopping. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je het tegenovergestelde van diarree oploopt, een verstopping. Een middel als lactulose zorgt weer voor een verbeterde stoelgang.
  • Pijnstillers en koortsremmers. Dit zijn handige reismiddelen die altijd van pas kunnen komen. Bovendien is paracetemol een handig reismiddel dat tevens werkt als koortsremmer.
  • Oordopjes. Een handig reismiddel bij hoogteverschillen en drukverschillen zijn oordopjes. Wanneer je snel last krijgt van je oren is het handig om oordopen mee te nemen. Er zijn speciale oordopjes verkrijgbaar die oorpijn kan voorkomen.
  • Muggenmiddelen. Muggenmiddelen zijn altijd handig om mee te nemen op vakantie. Zo ben je goed beschermd tegen muggen.

Gerelateerde artikelen