Kerstshoppen in Londen

kerstshoppen in londen, londen kerstmarktKerstshoppen in Londen? Londen is het walhalla als het gaat om het inkopen van kerstspullen. Vanaf november tot en met januari is het extra gezellig en sfeervol in Londen. Nergens kan je beter je kerstinkopen doen dan in Londen. De straten zijn er prachtig versierd met grote kerstbomen, prachtige kerststallen en heel veel fonkelende lichtjes.

De leukste winkels vind je rond bekende straten als Oxford Street, Regent Street, Covent Garden en Carnaby Street. De etalages van de winkels zijn prachtig versierd en je kijkt er werkelijk je ogen uit. Kerstshoppen in Londen is geweldig!

Harrods, een waar paradijs

Als je gaat kerstshoppen in Londen moet je zeker naar warenhuis Harrods gaan. Hier vind je vijf verdiepingen de mooiste kerstversiering die je ooit hebt gezien. ?Harrods Christmas World? is een speciale kerstafdeling in het enorme Londense warenhuis. Hier vind je werkelijk alle kerstartikelen die je maar kan verzinnen. Vanaf november komt men in Londen al helemaal in de kerststemming, dus ook bij Harrods. Rond de kerstperiode komen er zo?n 150.000 klanten per dag!

Vanaf december is het mogelijk om de kerstman te ontmoeten tijdens het kerstshoppen in Londen in Harrods. De kerstman is namelijk in december dagelijks aanwezig en zorgt voor veel vermaak voor jong en oud.

Winter Wonderland

Winter Wonderland is dé kerstmarkt die je niet mag missen als je gaat kerstshoppen in Londen. Het Hyde Park in Londen wordt geheel omgetoverd tot Winter Wonderland. Je vindt hier een werkelijk geweldige kerstmarkt met gezellige kraampjes, de kerstman en verschillende activiteiten als een verlicht reuzenrad en een draaimolen. Geniet van typische kerstlekkernijen als gingerbread en glühwein.

Boxing Day

Tweede Kerstdag wordt in Engeland ook wel aangeduid met ?Boxing Day?. Als je gaat kerstshoppen in Londen is dit ook een dag die je eigenlijk niet mag missen. Boxing Day is namelijk de dag dat de grote uitverkoop begint in de grote winkels in Londen. De sale op Boxing Day is een ware belevenis. Soms liggen mensen ?s morgens vroeg al in hun slaapzak voor de deur van grote warenhuizen als Harrods en Selfirdges, om de beste koopjes te kunnen scoren.

Kerstshoppen in Londen is een geweldige ervaring, je bent zeker een paar dagen druk. Daarom is het heerlijk om een kerstreis te boeken naar Londen. Struin rond door de prachtige stad en kijk je ogen uit. De winkelstraten zijn prachtig versierd en ook hier kan je helemaal uit je dak gaan als het gaat om kerstshoppen in Londen. Sla je slag in Oxford Street, Regent Street, Covent Garden of Carnaby Street. Hier je vind je de mooist versierde winkels. Houd wat ruimte over in je koffer, want die heb je zeker nodig wanneer je gaat kerstshoppen in Londen!