Kerstmarkt Londen

kerstmarkt londen, kerstmarkten londen, kerstmarkt, londenDe prachtige kerstversiering en verlichting in de beroemde Londense winkelstraten is elk jaar weer een bijzondere ervaring en prachtig om te zien. Kerstshoppen in Londen is bijzonder sfeervol, je moet er absoluut een keer geweest zijn.

Je wilt natuurlijk niet maar één dagje naar Londen om te kerstshoppen, dit is veel te kort. Boek daarom een kerstreis naar Londen! Op deze manier kun je meerdere dagen genieten van de magische kerstsfeer die in Londen hangt.

 

Kerstactiviteiten Londen

Vanaf november beginnen de verschillende kerstactiviteiten weer in Londen. Zo vindt er een echte Christmas Carol Sing Along plaats. Hier kun je uit volle borst meezingen met alle bekende kerstliedjes. Natuurlijk vind je er ook verschillende kraampjes op de kerstmarkten. Hier kan je genieten van verschillende lekkernijen, glühwein of koop je een leuke souvenirs voor thuis.

Londen wordt elk jaar in de winterperiode omgetoverd tot een sprankelend en fonkelend geheel. De geweldige sfeer die rond deze tijd in Londen hangt is een geweldige ervaring en trekt elk jaar weer duizenden bezoekers. De vrolijke muziek die uit de straten en kraampjes komen en een ontmoeting met de kerstman maakt een bezoek aan de kerstmarkt in Londen compleet.

Meer kerstactiviteiten vind je in Winter Wonderland in Hyde Park. Hier zie je tal van evenementen, attracties en eetgelegenheden. Slenter uren langs de kerstkraampjes, waag een paar rondjes op de schaatsbaan en geniet van het prachtige uitzicht vanuit de London-Eye. Je zal je dus geen moment vervelen tijdens een kerstmarkt in Londen!

Andere activiteiten

Londen is dé plek om te gaan kerstshoppen. Elk jaar zijn de winkeletalages prachtig gedecoreerd. Vooral die van de grote warenhuizen zoals Harrod?s en Selfridges. De mooiste winkelstraten met kerst in Londen zijn:

  • Bond Street
  • Oxford Street
  • Regent Street

Maar in Londen draait het niet alleen om kerstmarkten en kerstshoppen. Londen heeft veel meer te bieden. Want naast alle kerstmarkten vind je in Londen een echte kerstboom van maar liefst 20 meter hoog! Deze kerstboom is te vinden op Trafalgar Square. Tevens staat hier een kerskoor prachtige kerstliedjes te zingen.