De special-ISIS-reisverzekering

special isis reisverzekering, special isis verzekering,De Special ISIS-verzekering is de reisverzekeringen onder de reisverzekeringen als je voor een langere tijd naar het buitenland gaat! Een goede reisverzekering is een must als je op vakantie gaat, vooral buiten Nederland en al helemaal als je op reis gaat buiten Europa. Als je voor langer dan een maand naar het buitenland gaat is een standaard reisverzekering niet genoeg en daarom is er de Special ISIS-verzekering!

Sluit nu een goede reisverzekering af! 

Wat is een Special-ISIS-verzekering

De Special ISIS-verzekering is dé ideale verzekering als je voor een langere tijd in het buitenland verblijft. Ga jij bijvoorbeeld vrijwilligerswerk doen, backpacken, rondreizen, studeren, stage lopen of wordt jij misschien wel au pair? Dan is de Special-ISIS-verzekering er voor jou!

Een kortlopende reisverzekering of doorlopende reisverzekering zal als je voor een langere tijd naar het buitenland gaat niet voldoende zijn. De dekking van een reisverzekering dekt namelijk niet voor een lange tijd. Ga jij minimaal voor één maand naar het buitenland? Dan is de Special-ISIS-verzekering een goede oplossing.

De dekking en voordelen van de Special-ISIS-verzekering

Als je voor een Special-ISIS-verzekering kiest dan geniet je van vele voordelen. Daarnaast heb je een goede dekking als je voor de Special-ISIS-verzekering kiest! De voordelen van een Special-ISIS-verzekering hebben wij op een rijtje gezet:

  • Looptijd, met de Special-ISIS-verzekering kan je maar liefst vier jaar in het buiteland verblijven!
  • Terug naar Nederland, drie keer per jaar heb je een tussen tijdsbezoek aan Nederland met de Special-ISIS-verzekering
  • Rechtsbijstand, sluit jij een Special-ISIS-verzekering met de Super-dekking af? Dan zit hier standaard een rechtsbijstand verzekering bij!
  • Medische kosten, je kunt je medische kosten uitgebreid meeverzekeren met de Special-ISIS-verzekering tegen een mooie prijs
  • Extreme sporten, ga jij een extreme sport beoefenen in het buitenland en er gebeurt iets? Dan ben je gewoon verzekerd met de Special-ISIS-verzekering!
  • De premie, met de Special-ISIS-verzekering zit je niet aan een maand premie vast. Ga jij bijvoorbeeld twee maanden en één dag op vakantie? Dan profiteer je van de dagpremie!
  • Superdekking, met de superdekking van Special-ISIS-verzekering zit jij gebakken. Zo heb je bijvoorbeeld géén eigen risico voor medische kosten!
  • Dekking, bij de Special-ISIS-reisverzekering zit een uitgebreide dekking voor bagage, buitengewone kosten, ongevallen en wettelijke aansprakelijkheid

Ga jij voor een langere tijd naar het buitenland? Dan is de Special-ISIS-verzekering zeker een aanrader! Vergeet je ook niet je checklist te maken en je reisdocumenten goed te controleren?
[pro_ad_display_adzone id=”8517″]