Visum Turkije

Visum turkije aanvragenEen visum voor Turkije aanvragen? Wanneer je op vakantie gaat naar Turkije moet je tegenwoordig een visum aanvragen. Tot voor vorig jaar kon je nog zonder visum naar Turkije vliegen. Op de luchthaven moest je dan echter langs een zogenoemd visa-loket om daar een visum aan te vragen. Tegenwoordig moet je dit echter vooraf geregeld hebben.

Visum Turkije

Vanaf vorig jaar moet je een visum aanvragen voor Turkije voordat je op vakantie gaat. Vaak kun je dit visum online aanvragen via verschillende websites. Dit visum wordt dan ook wel een e-visum genoemd. Vraag dit visum voor Turkije online aan en zorg er voor dat je niet in de problemen komt door zonder visum naar Turkije te reizen.

Visum Turkije aanvragen online

Dit visum aanvragen voor Turkije kan, zoals eerder gemeld, online. Dit heet dan ook wel een e-visum Turkije. Dit visum is vaak zes maanden geldig en je kunt hierdoor als toerist vaak maximaal 90 dagen verblijven in Turkije. Vergeet het visum voor Turkije niet aan te vragen voordat je op vakantie gaat.

het visum aanvragen online voor Turkije duurt niet heel lang. Je moet bepaalde informatie doorgeven die ook op je paspoort staat. Zorg er voor dat al deze informatie klopt en dat je alles goed gecontroleerd hebt. Wanneer je betaalt hebt krijg je een link naar je opgegeven e-mailadres toegestuurd. In deze link staat het e-visum voor Turkije. Print dit visum Turkije uit en houdt deze de gehele reis en je verblijf in Turkije bij je.

Visum Turkije met iDeal betalen

Eerder was het zo dat je het visum voor Turkije online kon aanvragen, maar moest betalen met een creditcard. Dit was voor veel mensen een probleem, omdat niet iedereen over een creditcard beschikt. Nu kun je het visum voor Turkije met iDeal betalen, waardoor het een stuk gemakkelijk is. Het visum kost vaak ? 15,- om online aan te vragen.

Wanneer je het lastig vindt om online een visum voor Turkije aan te vragen, of om het visum te betalen met iDeal, is er altijd nog een andere oplossing. Ga naar het reisbureau en vraag hen om dit visum voor Turkije aan te vragen. Je betaalt dan vaak wel meer, maar dan weet je zeker dat het visum goed geregeld is.