Zomertrends zonnebrillen

zomertrends zonnebrillenIn de winter komen de nieuwste zomertrends weer uit. Januari is dan ook niet alleen de maand waarin alle vakantiereisgidsen uitkomen, het is ook de maand waarin winkels de eerste zonnebrillen voor de zomer in handen krijgen.

Aangezien Ray Ban marktleider is kunnen we voornamelijk naar hen kijken om te zien hoe de terrassen eruit gaan zien komende zomer.

Duidelijk is dat de Ray Ban Wayfarer ook dit jaar de best verkochte bril zal blijven. Dit jaar worden de matte ‘rubberized’ monturen populair en zullen we veel kleur terugzien. Dit is ook te merken bij de minstens zo populaire Ray Ban Aviator. Dit jaar heeft Ray Ban speciale felgekleurde lenzen voor dit model uitgebracht, dus ook hier weer een ware kleurexplosie.

Verder moet je dit jaar de Ray Ban clubmaster in de gaten gaan houden. Dit retromodel zie je nu al veel in muziekvideo?s verschijnen en het lijkt erop dat Ray Ban dit jaar inzet op dit jaren ?60 montuur. 2014 lijkt dus een minder spectaculair jaar te worden dan 2013, toen Ray Ban 75 jaar werd en een aantal spectaculaire brillen heeft gelanceerd. We grijpen terug naar oude klassiekers die in een nieuw jasje zijn gestoken.

Gerelateerde artikelen