Zonvakantie naar de Turkse Riviera

zonvakantie naar de turkse rivieraEen zonvakantie naar de Turkse Riviera is ontzettend populair onder Nederlanders. Dit komt onder andere door het aangename weer aan de Turkse Riviera. De Turkse Riviera is de benaming voor een deel van de zuidkust van Turkije. Deze kuststrook loopt vanaf Marmaris en Antalya tot en met Alanya

De Turkse Riviera is de bekendste kust van Turkije. Het gebied staat bekend om het mediterrane klimaat wat je er vindt met hete, droge zomers en zachte, regenachtige winters. De Turkse Riviera is dus een geschikte bestemming voor een zonvakantie. 

Boek hier je zonvakantie naar de Turkse Riviera!

Zon, zee en strand

Tijdens een zonvakantie naar de Turkse Riviera draait het vooral om zon, zee en strand. Dankzij de lange kustlijn zijn er genoeg bestemmingen aan de Turkse Riviera voor een heerlijke zonvakantie. Kies bijvoorbeeld voor een zonvakantie naar de Turkse Riviera in één van de volgende geweldige steden:

Tijdens een zonvakantie naar de Turkse Riviera kan je genieten van aangenaam weer. In de zomermaanden kan de temperatuur oplopen tot boven de 30 graden Celsius. In het voor- en najaar is een zonvakantie naar de Turkse Riviera echter ook goed mogelijk. De temperatuur ligt dan rond de 25 graden en er valt relatief weinig neerslag. 

Januari en februari zijn de koudste maanden aan de Turkse Riviera. Een zonvakantie naar de Turkse Riviera is in januari en februari dan ook niet mogelijk. Echter is het de rest van het jaar zeer aangenaam tijdens een zonvakantie naar de Turkse Riviera!

Prachtige omgeving

Tijdens een zonvakantie aan de Turkse Riviera geniet je niet alleen van zon, zee en strand. De Turkse Riviera staat namelijk bekend om het prachtige landschap, gezellige dorpjes en het heerlijke eten. Tevens kan je tijdens een zonvakantie aan de Turkse Riviera één van de vele archeologische bezienswaardigheden bezoeken. Geniet van een heerlijke zonvakantie aan de Turkse Riviera en ontdek tegelijk wat meer van dit prachtige land. 

Gerelateerde artikelen