Goedkope zonvakantie Cuba

goedkope zonvakantie cubaEen goedkope zonvakantie naar Cuba, dat wilt natuurlijk iedereen. Cuba, het 1000 kilometer lange eiland, heeft ontzettend veel te bieden. Tijdens een goedkope zonvakantie in Cuba kun je genieten van de prachtige cultuur, mooie oude steden en een heerlijk klimaat. Kortom, een goedkope zonvakantie naar Cuba is een unieke ervaring. Tijdens een goedkope zonvakantie naar Cuba kun je optimaal genieten!

Cuba, een prachtig land

Cuba is een prachtig land, waar je kan genieten van lekker weer, heerlijk eten, gezellige mensen en prachtige cultuur en natuur. Veel mensen zien Cuba als salsa, Che Guevara en dure sigaren. Maar het grootste eiland van het Caribisch gebied staat toch vooral bekend om de mooie oude steden, gezellige mensen en de lekkerste gerechten. 

Neem Havana, de hoofdstad van Cuba met ongeveer drie miljoen inwoners. Havana stond ooit bekend als de mooiste stad in de regio en is gedeeltelijk in oude stijl hersteld. Zo heb je in Havana een prachtig historisch centrum en boulevard met een prachtige baai. Een bezoek aan deze prachtige stad mag tijdens een goedkope zonvakantie naar Cuba dan ook niet ontbreken!

De mooiste bezienswaardigheden

Cuba is dus een land waar veel te beleven is. Tijdens een goedkope zonvakantie naar Cuba is er genoeg te beleven. In Cuba zijn namelijk genoeg bezienswaardigheden. Zoals al eerder genoemd, is Havana een prachtige stad om te bezoeken tijdens een goedkope zonvakantie naar Cuba. Maar ook Trinidad is zeker een aanrader. Trinidad is een groot museum met smalle straatjes en gekleurde huisjes. Trinidad staat dan ook op de Werelderfgoedlijst. 

Daarnaast heeft Cuba een prachtige natuur. Bezoek bijvoorbeeld tijdens een goedkope zonvakantie naar Cuba eens de vallei van Viñales. Dit wordt ook wel het mooiste stukje van Cuba genoemd. Maar in Cuba kun je ook een van de vele eilanden bezoeken, waar je prachtig kunt duiken! Cuba is dan ook een waar duikersparadijs. Ideaal dus voor een goedkope zonvakantie!

Gerelateerde artikelen