Goedkope zonvakantie Cyprus

goedkope zonvakantie cyprusEen goedkope zonvakantie naar Cyprus is natuurlijk fantastisch. Cyprus is een prachtig land. Zo heeft Cyprus veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Geniet van het heerlijke klimaat op een van de prachtige stranden. Of bezoek een van de gezellige, kleine bergdorpjes in het binnenland van Cyprus. Kortom, Cyprus is een geweldige vakantiebestemming voor een goedkope zonvakantie!

Klimaat Cyprus

Het klimaat in Cyprus is een mediterraan klimaat. Zo kun je op Cyprus van mei tot en met oktober genieten van heerlijk weer. Zo kun je optimaal genieten in een van de vele mooie badplaatsen van Cyprus of aan het prachtige strand. Kies bijvoorbeeld voor een goedkope zonvakantie naar het zuiden van Cyprus in de badplaatsen Paphos, Limassol of Ayia Napa. 

Een leuke, goedkope zonvakantie

Een goedkope zonvakantie naar Cyprus is een leuke zonvakantie! Cyprus heeft veel te bieden. Zo vind je in de bekende badplaats Paphos niet alleen het heerlijke weer, maar ook een gezellige haven met leuke restaurantjes. 

Ayia Napa is daarentegen een echt vissersdorp waar je vooral kunt genieten van de mooiste stranden, zoals Makronisos Beach, Fig Tree Bay en Nissi Beach. Ayia Napa wordt ook wel het Ibiza van Cyprus genoemd en is dan ook erg geliefd onder jongeren. 

In Limassol is genoeg te doen. Bezoek het leuke centrum van Limassol of breng eens een bezoekje aan de hoofdstad van Cyprus: Nicosia. De ligging van Limassol is namelijk erg centraal, waardoor je gemakkelijk alle kanten op kunt. 

Genoeg te doen

Natuurlijk is het aantrekkelijk om tijdens een goedkope zonvakantie te genieten van het heerlijke weer aan het strand. Echter zijn er genoeg dingen die je kunt doen tijdens een goedkope zonvakantie naar Cyprus. Zo zijn er diverse gezellige (vissers)dorpjes die je kunt bezoeken en waar je echt de cultuur van Cyprus kunt proeven. Wanneer je er voor kiest om ook wat bezienswaardigheden te gaan bekijken tijdens een goedkope zonvakantie naar Cyprus, kan je gemakkelijk je koffer inpakken door middel van de handige inpaklijst!

Daarnaast vind je ook prachtige bezienswaardigheden op Cyprus. Bezoek tijdens een goedkope zonvakantie bijvoorbeeld eens de Rots van Aphrodite bij de badplaats Paphos. Ook vind je in Paphos prachtige mozaïekvloeren. 

Kortom, een goedkope zonvakantie naar Cyprus heeft meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. 

Gerelateerde artikelen