Vliegen vanaf Eindhoven

eindhoven airport, luchthaven eindhoven, vliegen vanaf eindhovenWil je graag goedkoop op vakantie met het vliegtuig en wil je dan ook nog eens vliegen vanaf Eindhoven? Dat kan! Er zijn namelijk heel wat bestemmingen die vanaf Eindhoven bediend worden.

Vliegen vanaf Eindhoven

Eindhoven Airport streeft naar een breed aanbod aan vluchten naar bestemmingen binnen (voornamelijk) Europa. Bovendien wilt men deze vluchten aanbieden aan de meest aantrekkelijke prijzen. Wanneer je goedkoop wilt vliegen kan je dus vertrekken vanaf Eindhovens airport. De luchthaven beschikt over gratis Wi-fi en eveneens over goede parkeergelegenheden. Het is ook mogelijk om op de luchthaven te overnachten wanneer je onnodige stress wilt vermijden. Dat kan in het hotel van de luchthaven.

Boek hier je goedkope zonvakantie

De vluchten vanaf Eindhoven 

De vluchten vanaf Eindhoven Airport worden verzorgd door de volgende gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen: Jetair Fly, Onur Air, Ryanair, Thomas Cook, Arke Fly, W!zz, Transavia en Correndon.

De bestemmingen vanaf Eindhoven 

Wanneer je vanaf Eindhoven vliegt liggen er heel wat bestemmingen binnen handbereik. Elk van deze 70 bestemmingen richt zich op zowel zakelijke als ontspannende reizen.

Deze zijn voornamelijk gesitueerd binnen Europa: Alanya, Alghero (Sardinië), Alicante, Antalya, Arrecife (Lanzarote), Athene, Barelona, Belgrado, Bodrum, Boekarest, Bologne, Brno, Budapest, Carcassonne, Catania, Cluj – Napoca, Corfu, Dalaman, Debrecen, Dublin, Faro, Fez, Gdánsk, Girona (Barcelona), Hurghada, Ibiza, Innsbruck, Istanbul, Katowice, Kopenhagen, Kos, Krakau, Kreta, Las Palmas, Lissabon, London Stansted, Lourdes, Madrid, Malaga, Malta, Manchester, Marrakech, Marsa Alam, Marseille, Milan Bergamo, Murcia, Nador, Nice, Palma (Mallorca), Pisa, Porto, Pozna´n, Reus (Barcelona), Rhodos, Riga, Rome, Salzburg, Sevilla, Skopje, Sofia, Tenerife, Trapani (Sicilië), Turijn, Tuzla, Valencia, Venetië, Vilnius, Warschau, Wrocla en Zakynthos.

Deze bestemmingen zijn stuk voor stuk uiterst populaire (vakantie)bestemmingen.

Bereikbaarheid van Airport Eindhoven 

De luchthaven van Eindhoven is gelegen in het Zuiden van Nederland en staat zo ook goed in verbinding met België. Dat zorgt voor een breder publiek. Dichtbij gelegen zijn Tilburg, 's-Hertogenbosch, Helmond, etc. De luchthaven is vlot bereikbaar met de auto en de taxi. Er zijn ook een aantal mogelijkheden om via het openbaar vervoer en extra busdiensten de luchthaven van Eindhoven te kunnen bereiken. Laat je dus niet tegenhouden en kies ervoor om goedkoop te vliegen vanaf Eindhoven Airport.

Parkeren bij Eindhoven Airport 

Wanneer je beslist om met de wagen naar de luchthaven te komen is het belangrijk dat je weet dat je je wagen zorgeloos kan parkeren bij Eindhoven Airport. De luchthaven beschikt over een aantal officiële parkeerterreinen. Wanneer je dichtbij de terminal voor passagiers wilt parkeren, kan je best parkeren nop één van de terreinen P1, P3, P4, P5 of P8 op Airport Eindhoven. Je kan zelfs al op voorhand een plaatsje reserveren voor je wagen via de reserveermodule op website van de luchthaven. Je kunt al vanaf 24 u op voorhand reserveren en dit is volledig zonder extra kosten.

Het parkeren van je wagen zelf is bovendien ook nog eens zeer voordelig! Indien beschikbaar en online gereserveerd, heb je al een parkeerplaats vanaf € 7 / dag. De luchthaven beschikt ook nog over een Kiss & Ride strook welke enkel bedoeld is om passagiers weg te brengen. Deze strook kan ook gebruikt worden om passagiers op te halen op voorwaarde dat deze klaar staan om in te stappen. Staan ze niet klaar? Dan kunt u wat verder parkeren op P1. Deze strook mag niet gebruikt worden om te parkeren. Zo wordt er voldoende ruimte gelaten voor het brengen en ophalen van de verschillende passagiers die gebruik maken van de luchthaven. De Kiss & Ride strook is ook te gebruiken die uiteindelijk op één van de verder gelegen parkeerterreinen willen parkeren. Zo kunnen ze eerst de passagiers en bagage afzetten en vervolgens de wagen gaan parkeren.

Gerelateerde artikelen