Vakantie naar Malta

vakantie malta, goedkope zonvakantie maltaEen goedkope vakantie Malta zou natuurlijk ideaal zijn. Je kan op dit vakantie-eiland heerlijk genieten van zon, zee en strand. Het is een stad met een rijke geschiedenis waar nog genoeg van terug te vinden is. De sfeer en de prachtige vissersdorpjes zijn voor verschillende toeristen reden genoeg om een goedkope vakantie te boeken. De officiële taal op het eiland is Maltees en Engels. Je kan dus prima met Engels uit de weg tijdens een vakantie naar dit prachtige zonovergoten eiland. Vanwege het Mediterrane klimaat schijnt de zon er de hele zomer. Van april tot en met oktober kan je hier al genieten van een zonvakantie. De winters zijn mild met een minimale temperatuur van 12 graden. In de zomer kan de temperatuur al snel oplopen tot 40 graden! 

Boek hier jouw goedkope zonvakantie!

Goedkoop op vakantie naar Malta

Natuurlijk wil je een keer de Blue Lagoon gezien hebben alleen een goedkope vakantie Malta daar heb je nog niet aan gedacht. Onterecht denken genoeg toeristen dat een vakantie naar de dwergstaat ongelofelijk duur is. Als je echt zeker wilt weten wat je kwijt bent voor een vakantie, dan kan je een malta vakantie all inclusive boeken. Je weet dan exact wat je kwijt bent en je hoeft alleen nog vakantie Malta tips mee te nemen. Een goedkope vakantie Spanje kan niet tegen Malta op en je kan genieten van nog meer zon, zee en strand.

Malta vakantie All inclusive

Zit een goedkope vakantie Spanje er dit jaar niet in? Geen probleem, je kan nu goedkoop op vakantie naar Malta. Boek een all inlusive resort en alleen je uitstapjes moet je nog zelf betalen. De rest is allemaal al voor je betaalt en dit is een fijn gevoel voor je budget. Maak een handige inpaklijst voor vakantie en je kan nog meer besparen. Neem bijvoorbeeld je eigen handdoeken mee, zodat je deze niet hoeft te huren. Of neem je eigen zonnebrand mee. Op een vakantie-eiland liggen de prijzen voor zonnebrand al snel hoger. Bespaar tevens flink door niets te vergeten, zodat je achteraf geen spullen meer hoeft te kopen. Je kan voordelig op vakantie gaan en genieten van de zon en bezienswaardigheden op Malta!

Valletta en andere bezienswaardigheden Malta

Valletta is de historische hoofdstad van het eiland en zit vol met bezienswaardigheden. Toeristen komen niet alleen voor het prachtige weer, maar ook om deze prachtige stad te bezoeken. Bezoek niet alleen de bezienswaardigheden uit de oudheid, maar ook Republic Street. Je kan hier werkelijk van alles kopen en uiteraard ook een leuk souvenir voor de thuisblijvers. 

Blue Lagoon

Van alle bezienswaardigheden in Malta is misschien de Blue Lagoon vooral bekend bij het grote publiek. Dit prachtige watergebied ligt verscholen tussen de eilanden Gozo en Comino. Door de weerkaatsing van de zon op de witte zandbodem ontstaat dit unieke effect. Je kan met een bootje een bezoek brengen aan de Blue Lagoon. Vergeet niet om je badpak of bikini mee te nemen en lekker te gaan snorkelen in dit prachtige gebied.

Paleis Palazzo Parisio

Bij de vakantie Malta tips staat absoluut een bezoek aan Paleis Palazzo Parisio genoteerd. Verscholen in het rustige dorpje Naxxar ligt het prachtige achttiende eeuwse paleis. Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan het paleis en alle pracht en praal te bewonderen. Na afloop kan je een drankje drinken in de bloementuin om nog even na te genieten.

Azure Window

Dichtbij het dorp San Lawrenz kan je een prachtig natuurfenomeen ontdekken de Azure Window. Als er ook nog eens een wind waait, dan ontstaat er een extra speciaal fenomeen. Eventueel is het mogelijk om bovenop de Azure Window te lopen. Vergeet niet om een paar goede schoenen mee te nemen tijdens je goedkope vakantie Malta.

Gerelateerde artikelen