Goedkope zonvakantie Tunesië

goedkope zonvakantie tunesieEen goedkope zonvakantie naar Tunesië is erg populair. Tunesië staat namelijk bekend als een uitstekende bestemming voor een goedkope zonvakantie. Ieder jaar kiezen veel vakantiegangers dan ook weer voor een goedkope zonvakantie naar Tunesië. In Tunesië kun je namelijk genieten van een aangenaam klimaat, parelwitte stranden en goedkope accommodaties! Tijdens een goedkope zonvakantie naar Tunesië kun je dus optimaal genieten, alleen, met zijn tweeën of met het hele gezin!

Boek een goedkope zonvakantie naar Tunesië

Optimaal genieten

Tunesië is niet voor niets een populaire bestemming voor een goedkope zonvakantie. Ieder jaar kiezen er weer veel Nederlanders voor een goedkope zonvakantie naar Tunesië. Dit komt onder andere door het aangename klimaat van Tunesië. Van mei tot en met september kun je hier genieten van aangename temperaturen. 

Maar ook in bijvoorbeeld oktober is het nog genieten geblazen in Tunesië. Terwijl het in het zuiden van Tunesië eigenlijk nooit regent, moet je tijdens de winter van oktober tot april in het noorden rekening houden met koelere dagen en soms wat buien. 

Historische bezienswaardigheden

Natuurlijk wil je tijdens een goedkope zonvakantie naar Tunesië genieten van zon, zee en strand. Echter is er ook genoeg te doen in Tunesië. Zo staat Tunesië bekend om de prachtige historische bezienswaardigheden, zoals de ruïnes van Carthago. De Romeinse steden Dougga en Bulla Regia behoren zelfs tot de mooiste steden van het Romeinse Rijk. Er is dus ook genoeg te zien tijdens een goedkope zonvakantie naar Tunesië. 

Zon, zee en strand

Tijdens een goedkope zonvakantie naar Tunesië wil je natuurlijk vooral genieten van zon, zee en strand. Langs de Middellandse Zee vind je de mooiste stranden. Hier kun je in de zomer genieten van 10 tot 12 uur zon per dag en aangename temperaturen. Kies voor een goedkope zonvakantie naar Tunesië uit een van de vele accommodaties in dit prachtige land. Denk aan een goedkope zonvakantie naar Sousse of Tunis. Twee van de bekendste badplaatsen van Tunesië waar je optimaal kunt genieten van een heerlijke goedkope zonvakantie. 

Gerelateerde artikelen