Zonvakantie januari

zonvakantie januariHet nieuwe jaar is weer aangebroken en je bent eigenlijk wel toe aan een zonvakantie in januari. Tijdens een zonvakantie in januari kan je even helemaal bijkomen van de drukke feestdagen. En terwijl de temperaturen dalen tot aan het vriespunt, geniet jij tijdens een zonvakantie in januari van een heerlijke vakantie in de zon!

Bonaire

Bonaire is na Curaçao het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. Dankzij het geweldige klimaat is Bonaire zeer geschikt als bestemming voor een zonvakantie in januari. De temperatuur ligt in januari tussen de 26 en 30 graden. Op Bonaire kan je meer doen dan alleen maar genieten van het weer. Zo vind je op Bonaire meer dan 80 aangegeven duiklocaties. Geniet dus met volle teugen van een zonvakantie in januari op Bonaire.

Tenerife

Ook in Europa is het mogelijk om te genieten van een zonvakantie in januari. Neem bijvoorbeeld Tenerife. Tenerife behoort tot de eilandengroep de Canarische Eilanden van Spanje. Het gehele jaar door is het op Tenerife zeer aangenaam weer met temperaturen zo rond 23 graden en veel zon. Tenerife is dan ook een geschikte bestemming voor een zonvakantie in januari. Kies bijvoorbeeld voor een zonvakantie in januari in Playa de las Americas. Hier vind je de mooiste hotels aan de gezellige boulevard en het strand.

Madeira

Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan ten westen van Afrika en hoort bij Portugal. Madeira is naast de Canarische Eilanden, één van de weinige bestemmingen voor een zonvakantie in januari in Europa. Madeira leent zich uitstekend voor een zonvakantie in januari. De temperatuur in januari ligt boven de 20 graden en ook het water heeft een aangename temperatuur. Madeira is tevens een prachtig eiland. Je vindt er prachtige steden, de mooiste baaien en stranden en heel veel mooie natuur. Op Madeira kan je genieten van een heerlijke zonvakantie in januari.

Kortom, er zijn genoeg bestemmingen waar je kunt genieten van een heerlijke zonvakantie in januari!

Gerelateerde artikelen