Goedkope zonvakantie Indonesië

goedkope zonvakantie indonesiëEen goedkope zonvakantie naar Indonesië klinkt natuurlijk geweldig. Indonesië is een prachtig land in Zuidoost-Azië en bestaat uit wel duizenden eilanden. Ieder eiland kent zijn eigen sfeer en cultuur. Tijdens een goedkope zonvakantie naar Indonesië kun je genieten van cultuur, natuur, maar natuurlijk ook van het heerlijke klimaat op een van de mooiste stranden. Kortom, tijdens een goedkope zonvakantie kun je optimaal genieten!

Duizenden eilanden

Indonesië heeft meer dan 17.000 eilanden en is daarmee ongeveer 50 keer groter dan Nederland. Tijdens een goedkope zonvakantie kun je genieten op een van die duizenden eilanden. Een van de bekendste eilanden is Java. Java is centraal gelegen en hier wonen ook de meeste Indonesiërs. Maar ook eilanden als Bali en Lombok zijn erg populair. Ieder eiland is verschillend en heeft zijn eigen charmes. 

Boek een goedkope zonvakantie naar Indonesië

Prachtige stranden

Door de vele eilanden, staat Indonesië bekend om de mooiste stranden. Tijdens een goedkope zonvakantie kun je dus in Indonesië zeker genieten. Geniet van het heerlijke klimaat op een van de prachtige witte stranden. Neem een duik in de azuurblauwe zee of geniet van een lekker koud drankje onder een van de vele palmbomen.  

Geweldig land

Dingen die je echt gezien moet hebben tijdens een goedkope zonvakantie in Indonesië zijn onder andere de Prambanan-tempels bij Yogyakarta en de Borobudur ten zuiden van Magelang. Beide staan op de Werelderfgoedlijst. Maar er zijn ook diverse vulkanen welke als toeristische attractie worden gezien. 

Maar tijdens een goedkope zonvakantie naar Indonesië kun je een bezoek aan een van de vele natuurparadijzen niet overslaan. Denk aan het oerwoud Kalimantan op Borneo. 

Genoeg te doen

Kortom, tijdens een goedkope zonvakantie naar Indonesië is er genoeg te doen. Je kunt er genieten op de mooiste stranden en aan de blauwe zee, maar ook enorm veel dingen doen en bezoeken. Een goedkope zonvakantie naar Indonesië is echt een unieke ervaring!

Gerelateerde artikelen