Goedkope zonvakantie Menorca

goedkope zonvakantie menorcaEen goedkope zonvakantie naar Menorca, wie wilt dat nou niet? Tijdens een goedkope zonvakantie naar Menorca kun je genieten van het heerlijke klimaat van dit prachtige eiland van de eilandengroep de Balearen. Op dit Spaanse eiland kun je daarnaast genieten van de Spaanse cultuur, het heerlijke eten en de prachtige omgeving. Kortom, een goedkope zonvakantie naar Menorca is een onvergetelijke vakantie. Wij vertellen je alles over een goedkope zonvakantie naar Menorca!

Prachtig eiland

Menorca is een prachtig Spaans eiland waar je echt kunt genieten van een goedkope zonvakantie. Menorca is het meest oostelijke deel van Spanje. Bekende eilanden in de omgeving zijn Mallorca en Ibiza. Tijdens een goedkope zonvakantie naar Menorca kun je niet alleen genieten van het heerlijke weer, maar ook van de boeiende geschiedenis en prachtige natuur. Zo vind je op Menorca onder andere een rotsformatie uit de prehistorie, welke veel bezocht wordt.

Tijdens een goedkope zonvakantie naar Menorca wil je natuurlijk ook een bezoek brengen aan een van de leuke stadjes op het eiland. Máo is een bekende stad op het eiland. Hier vind je een oud en kleurrijk centrum. Maar ook Ciuttadelle de Menorca is een bezoekje waard tijdens een goedkope zonvakantie naar Menorca. Hier vind je namelijk diverse bezienswaardigheden zoals een prachtige kathedraal.

Heerlijk weer

Tijdens een goedkope zonvakantie naar Menorca kun je natuurlijk vooral genieten van het heerlijke weer! Vanaf eind april is Menorca zeer geschikt voor een heerlijke zonvakantie. De warmste maanden in Menorca zijn de zomermaanden juli, augustus en september. Dit zijn dan ook de beste maanden om te kiezen voor een goedkope zonvakantie naar Menorca. Je kunt dan genieten van zomerse temperaturen aan een van de vele stranden of heerlijk aan het zwembad!

Gerelateerde artikelen