Goedkope zonvakantie Dubai

goedkope zonvakantie dubaiEen goedkope zonvakantie naar Dubai lijkt misschien onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Dubai staat vooral bekend als een luxe vakantiebestemming. In Dubai staat dan ook het enige 7-sterrenhotel ter wereld: Burj al Arab. Maar Dubai is daarnaast ook zeer geschikt voor een goedkope zonvakantie. Door het enorme aanbod van zonvakanties naar Dubai, worden de prijzen hiervan namelijk steeds aantrekkelijk. In dit artikel vertellen wij je alles over een goedkope zonvakantie naar Dubai, zodat jij optimaal kan genieten van zon, zee en strand in Dubai!

Boek hier jouw goedkope zonvakantie!

Zon, zee en strand

Naast dat Dubai dus bekend staat om haar luxe, kun je er ook optimaal genieten van zon, zee en strand. Zeker voor mensen die op zoek zijn naar een echte relaxvakantie met parelwitte stranden en palmbomen is Dubai een uitermate geschikt vakantiebestemming. Maar ook een bezoekje aan Dubai zelf is zeker aan te raden. Kortom, Dubai heeft meer te bieden dan alleen luxe, maar is ook zeker geschikt voor een goedkope zonvakantie. 

Optimaal genieten

Tijdens een goedkope zonvakantie in Dubai is het genieten geblazen. Dubai is een van de zeven Verenigde Arabische Emiraten en ligt midden in de woestijn aan de prachtige Perzische Golf. Dubai grenst aan Oman, Sharjah en Abu Dhabi. Dubai is de laatste jaren uitgegroeid tot een populaire vakantiebestemming. 

Wanneer je kiest voor een goedkope zonvakantie naar Dubai kan je genieten van het heerlijke klimaat, de prachtige stranden en wuivende palmbomen. Neem een duik in het heldere water van de Perzische Golf of beoefen een van de vele watersporten. 

Bezienswaardigheden

Ook bij een goedkope zonvakantie horen bezoekjes aan bekende bezienswaardigheden. Tijdens een goedkope zonvakantie naar Dubai mag je een bezoekje aan de prachtige kunstmatige eilanden ‘Palm Jumeirah’ en ‘The World’ niet missen. Kortom, een goedkope zonvakantie naar Dubai is er een om nooit te vergeten!

Gerelateerde artikelen