Een bungalowtent huren voor de leukste vakantie

goedkope zonvakantie, bungalowKamperen in de natuur zorgt niet alleen voor onvergetelijke herinneringen, maar ook voor gegarandeerde lachbuien. Een bungalowtent huren is al een stap in de juiste richting. Ga je in Nederland kamperen in de natuur of ga je een bungalowtent huren in het buitenland? De wildernis induiken kan trouwens uitstekend in Scandinavië tijdens de zomermaanden. Daar straalt namelijk een adembenemende sterrenhemel je tegemoet, bijvoorbeeld tijdens een vakantie in Finland, Zweden of Noorwegen.

Paklijst kamperen: wat heb je nodig?

Wanneer je gaat kamperen, heb je het een en ander nodig. Om te beginnen bij een tent. Je kunt ervoor kiezen om een tent te kopen of kiezen voor een bungalowtent huren. Reizigers die gesteld zijn op luxe, maar toch een keer de ultieme kampeerbeleving willen ervaren, kunnen een compleet ingerichte tent huren. De bungalowtent is groot en praktisch ingedeeld. Wanneer je een bungalowtent gaat huren, heb je gescheiden slaapcabines en een garderobe. Bovendien slaap je niet in een slaapzak op de grond, maar op een normaal bed. Dat is beter voor je rug! Met onze vakantie checklist kamperen kun je nu makkelijk je eigen paklijst om te kamperen maken.

Kamperen in de natuur

Wakker worden van tsjirpende vogels, aan een rivier met het mooiste uitzicht? Dat kan tijdens een kampeervakantie in Finland. Het mooie aan de campings in Scandinavië is, naast de optie om een bungalowtent te huren, de ligging. De meeste tenten staan aan de oever van een meertje, rivier of beekje. Vakantiegangers die graag wandelen of fietsen tijdens hun reis kunnen hier hun hart ophalen. Verwacht echter niet te veel van een camping in Finland. De essentiële benodigdheden zijn aanwezig, zodat je het primitieve gevoel met een vleugje luxe proeft. Nadat je hebt gevist om je eigen eten te bemachtigen, loop je naar een sauna op het terrein van de camping. Een ander voordeel van Finland is dat ze het begrip toeristenbelasting niet kennen, waardoor je geld kunt besparen tijdens je reis!

Gerelateerde artikelen