Duikvakantie Egypte

duikvakantie egypteEen duikvakantie naar Egypte klinkt als een echte droomvakantie. Deze droom is echter gemakkelijk te verwezenlijken. Egypte is namelijk bij uitstek een van de mooiste plaatsen om te duiken. Een duikvakantie naar Egypte is dan ook erg populair. Dit komt door de prachtige Rode Zee. Tijdens een duikvakantie in Egypte geniet je van de bijzondere onderwaterwereld in de Rode Zee. 

Boek hier jouw duikvakantie naar Egypte

Indrukwekkende duikvakantie

Een van de redenen om een vakantie naar Egypte te boeken is het duiken in de Rode Zee. Duikvakanties naar Egypte worden dan ook veel aangeboden. Als duiker voel je je in Egypte als een vis in het water. Echter is Egypte niet alleen onder water ontzettend mooi. Ook boven water is Egypte een prachtig land. Langs de kust zijn de vissersplaatsjes uitgegroeid tot bruisende duikoorden. De vele bezienswaardigheden doen dan ook niet onder voor de prachtige onderwaterwereld. 

Wanneer je een duikvakantie boekt naar Egypte is het erg leuk om deze vast te leggen met een onderwatercamera van GoPro. Zo zijn er diverse accessoires voor de GoPro camera's waarmee je de mooiste beelden vast kan leggen onder water. Zo wordt jouw duikvakantie nog onvergetelijker!

Populaire bestemmingen duikvakantie Egypte

Wanneer je een duikvakantie naar Egypte wilt boeken, heb je de keuze uit diverse bestemmingen. Egypte kent namelijk vele mooie duikplaatsen. De populairste bestemmingen voor een duikvakantie in Egypte zijn: 

  • Hurghada
  • Sharm-el-Sheikh
  • Masa Alam
  • El Gouna
  • Dahab

Waarom duikvakantie Egypte?

Een duikvakantie naar Egypte is niet zonder reden razend populair. De prachtige koraalriffen van de Rode Zee, de bijzondere vissen die hier rondzwemmen en het grote aanbod van heerlijke all inclusive hotels maken Egypte een geliefde duikbestemming. Daarnaast is een duikvakantie naar Egypte goed betaalbaar en vlieg je in slechts vier tot vijf uur naar deze prachtige bestemming voor een duikvakantie!

Gerelateerde artikelen