Zonvakantie februari

zonvakantie februariEen zonvakantie in februari is de ideale manier om even op te laden en te genieten van de zon, terwijl het in Nederland nog vriest. In de zomer vind je gemakkelijk een bestemming voor een zonvakantie, maar het vinden van een zonnige vakantiebestemming voor een zonvakantie in februari is nog best lastig. Daarom hebben wij een aantal leuke bestemmingen voor een zonvakantie in februari voor je op een rijtje gezet.

Gambia

Aan de westkust van Afrika vind je het prachtige Gambia. In Gambia vind je een tropisch savanneklimaat, waardoor het de perfecte bestemming is voor een zonvakantie in februari. De gemiddelde temperatuur in de wintermaanden is 32 graden. Zo kan je heerlijk genieten van een zonvakantie in februari in Gambia. Kies bijvoorbeeld voor één van de kleine, gezellige badplaatsen Kotu, Kololi of Bakau. Hier vind je de mooiste witte stranden met wuivende palmen.

Fuerteventura

Het Canarische Eiland Fuerteventura is één van de weinige bestemmingen voor een zonvakantie in februari in Europa. Op dit Spaanse eiland kan je in alle rust genieten van een heerlijke zonvakantie. In tegenstelling tot Gran Canaria en Tenerife is er op Fuerteventura namelijk minder massaal toerisme. Op Fuerteventura vind je de mooiste stranden, gezellige boulevards en prachtige hotels. Hier kan je dan ook optimaal genieten van een heerlijke zonvakantie in februari.

Thailand

Thailand, gelegen in Zuidoost-Azië, is een prachtig land met de mooiste stranden en een aangenaam klimaat. Zo is het in de wintermaanden tussen de 29 en 32 graden Celcius. In Thailand kan je dus heerlijk genieten van een zonvakantie in februari. Kom tot rust op het strand onder één van de vele palmen of ga naar één van de vele bezienswaardigheden. Thailand is een land met een prachtige cultuur en dit zie je ook zeker terug. In Thailand kan je echt genieten van een zonvakantie in februari.

Wanneer je een zonvakantie in februari wilt boeken kan je dus terecht op genoeg plaatsen. Kies de bestemming die het beste bij jou past en boek gelijk goedkope vliegtickets voor een zonvakantie in februari!

Gerelateerde artikelen