Zonvakantie maart

zonvakantie maartIn maart gaan de temperaturen in Nederland weer langzaam omhoog, maar erg aangenaam is het er nog niet. Tijdens een zonvakantie in maart kan je dus heerlijk genieten van de winterzon. Het vinden van de juist bestemming voor een zonvakantie in maart is echter nog wel lastig. Daarom hebben wij de leukste en mooiste bestemmingen voor een zonvakantie in maart voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij in maart heerlijk genieten van de winterzon!

Lanzarote

Tijdens een zonvakantie in maart op Lanzarote geniet je van een zeer aangename temperatuur op een prachtig eiland. Lanzarote behoort tot de Spaanse eilandengroep de Canarische Eilanden. Lanzarote staat bekend om zijn wind, maar als je kiest voor een bestemming die uit de wind ligt is de gevoelstemperatuur ook een stuk hoger. Kies bijvoorbeeld voor een zonvakantie in maart in Puerto del Carmen. Lanzarote is het hele jaar geschikt voor een heerlijke zonvakantie en ook in de kerstvakantie vaak erg populair.

Tunesië

Op het gebied van zon, zee en strand zit je wel goed in Tunesië. Tijdens een zonvakantie in maart in Tunesië kan je al redelijk goed genieten van de zon. De gemiddelde temperatuur ligt dan ook rond de 20 graden, met maar liefst acht zonuren per dag. Hoewel het misschien niet altijd ultiem strandweer is, tijdens een zonvakantie in maart in Tunesië, kan je er toch echt wel genieten van een paar fijne dagen aan het strand. 

Mexico

Mexico is een populaire bestemming als het gaat om zonvakantie. In Mexico kan je dan ook zeker genieten van een heerlijke zonvakantie in maart. Wanneer het in Nederland guur en koud is, kan je in Mexico volop genieten van de zon. De temperatuur ligt in maart in Mexico zo rond de 30 graden. Ook valt er in de wintermaanden maar weinig neerslag in Mexico, wat handig is bij een bezoekje aan één van de prachtige stranden, maar ook als je één van de vele bijzondere bezienswaardigheden wilt bezoeken. 

Wanneer je in maart een zonvakantie wilt boeken kun je dus op voldoende bestemmingen terecht. Boek nu goedkope vliegtickets voor een zonvakantie in maart!

Gerelateerde artikelen