Top 10 accommodaties Puerto del Carmen

top 10 accommodaties puerto del carmen, lanzarotePuerto del Carmen is één van de populairste badplaatsen op Lanzarote. Puerto del Carmen is gelegen op Lanzarote, één van de Canarische Eilanden. Puerto del Carmen is een zeer populaire vakantiebestemming, zowel onder jongeren als onder families. Puerto del Carmen heeft genoeg redenen om te kiezen voor een heerlijke vakantie naar Puerto del Carmen! En wij hebben voor jou de top 10 accommodaties in Puerto del Carmen op een rijtje gezet.

Wil je naar een andere bestemming dan Lanzarote? Bekijk dan eens onze top 10 accommodaties in:

Weet je nog helemaal geen bestemming? Bekijk dan eens de top 10 populaire vakantiebestemmingen of de top 10 leuke gezinshotels en vindt zo de meest geschikte bestemming voor jouw vakantie!

Hotel Riu Paraiso

Hotel Riu Paraiso is een prachtig 4-sterren hotel gelegen in de gezellige badplaats Puerto del Carmen op het prachtige Canarische Eiland Lanzarote en is de nummer één van de top accommodaties in Puerto del Carmen. Hotel Riu Paraiso is gelegen aan het strand genaamd Playa de los Pocillos. Hotel Riu Paraiso is een net en comfortabel hotel waar je heerlijk kan genieten van een ontspannen vakantie.

Aparthotel Lanzarote Village

Aparthotel Lanzarote Village, de nummer twee van de top 10, is een mooi 4-sterrenhotel in Puerto del Carmen. Je vind hier alles wat je zoekt in een heerlijke zonvakantie. Geniet aan het prachtige witte strand van het aangename water, ga eens uit eten in één van de vele restaurantjes in het centrum of aan de boulevard van Puerto del Carmen of blijf gewoon in het mooie Aparthotel Lanzarote Village.

Hotel Los Jameos Playa

Hotel Los Jameos Playa is een mooi 4-sterren hotel in Puerto del Carmen op het Canarische Eiland Lanzarote en de nummer drie in de top 10. Hotel Los Jameos Playa is gelegen aan het prachtige witte strand Playa de los Pocillos van Puerto del Carmen Tevens vind je de gezellige boulevard van Puerto del Carmen aan de rand van Hotel Los Jameos Playa. Ideaal dus voor een heerlijke vakantie!

Aparthotel Lanzaplaya

Aparthotel Lanzaplaya, de nummer vier in de top 10, is een mooi 3-sterrenhotel gelegen in het sfeervolle plaatsje Puerto del Carmen op het Canarische Eiland Lanzarote. Door de centrale ligging is Aparthotel Lanzaplaya een zeer geliefde accommodatie tijdens een zonvakantie op Lanzarote.

Aparthotel Floresta

Aparthotel Floresta, een mooie 3-sterren hotel gelegen op het Canarische Eiland Lanzarote. Het appartementencomplex vind je in een rustige omgeving in de mooie badplaats Puerto del Carmen, maar ligt toch op maar twee kilometer afstand van het centrum van Puerto del Carmen. Ideaal dus voor een fijne vakantie in Puerto del Carmen.

Aparthotel Olivina

Aparthotel Olivina, de nummer zes van de top 10, is een net 3-sterrenhotel gelegen in de mooie badplaats Puerto del Carmen. Aparthotel Olivina heeft een rustige maar centrale ligging tegenover het strand van Puerto del Carmen: Playa de los Pocillos. Aan dit prachtige witte strand kan je genieten van het heerlijke zeewater.

Aparthotel Lanzarote Aequora

Aparthotel Lanzarote Aequora is een 2-sterren hotel, welke zeer geliefd is door Nederlanders. De nummer zeven van de top 10, Aparthotel Lanzarote Aequora is gelegen in de gezellige badplaats Puerto del Carmen op Lanzarote. Het hotel verdeeld over vier blokken met in totaal 373 kamers. Elk blok beschikt over een eigen zwembad.

Aparthotel Los Hibiscos

De nummer acht van de top 10, Aparthotel Los Hibiscos is een net 2-sterren hotel in Puerto del Carmen. Aparthotel Los Hibiscos heeft een centrale ligging in Puerto del Carmen op Lanzarote. Zo ligt Aparthotel Los Hibiscos op ongeveer 100 meter afstand van het prachtige witte strand. Langs het prachtige strand vind je tevens de boulevard van Puerto del Carmen. Ook het centrum van Puerto del Carmne vind je op loopafstand van Aparthotel Los Hibiscos.

Appartement Playa Club

Appartement Playa Club, de nummer negen van de top 10, is een mooi en net 2-sterrenhotel in Puerto del Carmen op het Canarische Eiland Lanzarote. Appartement Playa Club is zeer ruim opgezet en ligt maar op 50 meter afstand van de zee en op 150 meter afstand vind je het langste en mooiste strand van Puerto del Carmen.

Appartement Atlantis Las Lomas

Appartement Atlantis Las Lomas is een mooi 2-sterren appartementencomplex in Puerto del Carmen. Appartement Atlantis Las Lomas is dan ook een geschikte bestemming voor een heerlijke zonvakantie. Het appartementencomplex in Puerto del Carmen is centraal gelegen. Zo vind je op loopafstand van Appartement Atlantis Las Lomas het strand en tevens het centrum van Puerto del Carmen.