Vliegtickets naar Lanzarote

vliegtickets lanzaroteLanzarote wordt ook wel het vulkaaneiland genoemd en dit heeft alles te maken met het vulkanische en maanachtige landschap. Het eiland behoort tot de Canarische Eilanden en is eigenlijk het hele jaar door erg in trek als vakantiebestemming. Dus ben jij toe aan een zonvakantie, ongeacht de tijd van het jaar? Boek dan snel je vliegtickets naar Lanzarote, waar het klimaat altijd aangenaam is voor een zonvakantie.

Vliegtickets naar Lanzarote boeken

Bezienswaardigheden Lanzarote

Het eiland Lanzarote kent veel bezienswaardigheden die je tijdens je vakantie kunt bezoeken. Zo is het een aanrader om een bezoekje te brengen aan de lavatunnels Cueva de los Verdes. Alle geheimen van Lanzarote zijn hier te vinden.

Het Nationaal Park Timanfaya is ook erg bijzonder. Er zijn hier vuurbergen te zien, een erg bijzonder landschap. Dit kan te voet, per bus of per dromedaris bezocht worden.

Verder gaan er ook veel wandelaars naar Lanzarote. Het authentieke eiland kent namelijk een bijzonder landschap waar je urenlang kunt rondlopen en genieten. Vaak gaat er een gids mee wegens mogelijke vulkanische activiteiten op het eiland.

Heerlijke zonvakantie

Wil je gewoon lekker relaxen op het strand? Kies dan voor het zuidelijkste puntje van Lanzarote, tussen Playa Blanca en El Papagayo. Dit zijn prachtige stranden op het eiland waar je heerlijk kunt ontspannen en optimaal kunt genieten van de zon.

Ben je al overtuigd van het prachtige Lanzarote? Boek snel vliegtickets naar Lanzarote en geniet optimaal van je zonvakantie.

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding