Zonvakantie april

zonvakantie april Op zonvakantie in april is ideaal. Want wanneer het in Nederland nog te koud is om te genieten van een heerlijke stranddag, kan jij tijdens een zonvakantie in april genieten aan het strand op een zonnige bestemming. Als je op zoek bent naar een bestemming voor je zonvakantie in april, kan je kiezen uit veel verschillende bestemmingen. Zo is het in diverse Zuid-Europese landen al zeer aangenaam. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een bestemming voor je zonvakantie in april buiten Europa. Kortom, voor een zonvakantie in april zijn er genoeg mogelijkheden en kan jij heerlijk genieten van een fijne vakantie!

Spanje

Zo kan je voor een zonvakantie in april al prima terecht in Spanje. Natuurlijk kan je kiezen voor de Canarische Eilanden van Spanje, waar het het gehele jaar door zeer aangenaam weer is, maar ook aan de Costa?s van het vasteland van Spanje kan je genieten van een zonvakantie in april. Neem bijvoorbeeld de Costa Blanca in Zuid-Spanje, waar ieder jaar vele Nederlanders overwinteren of de Costa del Sol. Voor een zonvakantie in april kan je dus in Spanje terecht op de Canarische Eilanden of aan de kust. Zo kan jij heerlijk genieten van een heerlijke zonvakantie!

Portugal

Ook in Portugal kan je in april al genieten van een aangename zonvakantie. In april is de kans namelijk al groot dat je in Portugal heerlijk aan het strand kan genieten van een zonvakantie. Tevens kan je op zonvakantie in april kiezen voor het Portugese eiland Madeira. De temperaturen liggen op het eiland in april iets hoger dan op het vasteland van Portugal. Zo kan jij in april al heerlijk genieten van een zonvakantie in Portugal.

Cyprus

Cyprus is een zeer geschikte bestemming in Europa voor een zonvakantie in april. De temperaturen kunnen in april namelijk al oplopen tot zo?n 24 graden. Dit is een aangename temperatuur om te genieten van een zonvakantie in april, aan het strand of aan het zwembad. Een voordeel van een zonvakantie in april naar Cyprus is dat het nog relatief rustig is op het eiland en dat de prijzen voor een zonvakantie in april een stuk lager liggen dan in het hoogseizoen. Hierdoor kan je genieten van een goedkope zonvakantie in april in Cyprus.

Gerelateerde artikelen