Met deze tips kan je gemakkelijk goedkoop naar Spanje op vakantie!

goedkope zonvakantie spanje, goedkoop naar spanjeGoedkoop naar Spanje? Spanje is al jarenlang dé bestemming voor een goedkope zonvakantie en dat is het nog steeds. Ondanks de toenemende concurrentie van andere goedkope vakantiebestemmingen. Spanje is niet alleen onder Nederlanders een populaire vakantiebestemming, maar mensen van over de hele wereld kiezen voor Spanje voor een goedkope vakantie

Ondanks de toegenomen concurrentie van andere goedkope vakantiebestemmingen, is het nog steeds mogelijk om goedkoop naar Spanje op vakantie te gaan. Vluchten naar Spanje zijn vaak al relatief goedkoop, maar wat ook veel kan schelen in prijs is flexibel zijn met data. Hieronder lees je nog meer tips om goedkoop op zonvakantie naar Spanje te kunnen.

Boek nu een zonvakantie Spanje!

Populair en goedkoop

Door de populariteit van Spanje als vakantieland is er een groot aanbod van zowel accommodaties in Spanje als vliegtickets naar Spanje. Dit pakt gunstig uit voor toeristen die een goedkope vakantie naar Spanje willen boeken, want op deze manier worden de prijzen onder druk gezet. Door de opkomst van prijsvechters zoals Easy Jet, Ryanair en Virgin Express ontstond er een revolutie op het gebied van ticketprijzen. Vroeger zat je vast aan de weekenden om goedkoop naar Spanje te kunnen vliegen. Tegenwoordig maakt het echter niet meer uit. Spanje hoort tegenwoordig tot dé budgetbestemming voor vakanties in Europa. 

Wees er vroeg bij

Bij het boeken van een goedkope vakantie naar Spanje draait het vooral om timing. Via vroegboekkortingen kan je bijvoorbeeld goedkoop naar Spanje. Zorg ervoor dat je al maanden van te voren je vakantie boekt en je kan een flinke korting meepakken. Wat ook veel geld kan schelen is het kiezen van een periode die buiten de schoolvakanties en de bouwvak valt. Dit kan je al snel 100 euro schelen. Wanneer je buiten de schoolvakanties en bouwvak kan reizen, doe dit dan ook om kosten te besparen. 

Last minute naar Spanje

Een goede tip om goedkoop naar Spanje op vakantie te gaan is het kiezen voor een last minute naar Spanje. Zo ben je met een last minute ook al snel 100 euro goedkoper uit. Een last minute wordt namelijk gebruikt om reizen en hotels, welke nog niet zijn volgeboekt, toch nog te verkopen, zodat deze op het laatste moment toch nog vol komen te zitten. Dit is dan ook de reden dat last minute zonvakanties vaak goedkoper zijn dan het normale tarief van zonvakanties.

Bij een last minute vakantie naar Spanje moet je er echter wel snel bij zijn, want als je te lang wacht is er misschien wel iemand anders die er met jouw last minute zonvakantie vandoor gaat. Wacht dus nooit te lang met het boeken van een last minute vakantie naar Spanje!

Gerelateerde artikelen