Vliegtickets Canarische eilanden boeken

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar de Canarische Eilanden? Een vakantie naar de Canarische Eilanden is eigenlijk altijd een goed idee, vooral wanneer je op zoek bent naar een heerlijke zonvakantie. Op de meeste van deze eilanden is het namelijk het hele jaar door aangenaam weer, ideaal voor bijvoorbeeld een zonvakantie in het najaar! 

Er zijn veel mensen die overwinteren op de Canarische eilanden, of in de kerstvakantie hierheen op vakantie gaan. Dit heeft alles met het ideale klimaat van de eilanden te maken. Ervaar het zelf en boek vliegtickets naar de Canarische eilanden!

De Canarische Eilanden

De eilandengroep de Canarische Eilanden liggen in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko. De Canarische eilanden behoren tot Spanje en kent zeven hoofdeilanden. Dit zijn: 

  • El Hierro
  • Fuerteventura
  • Gran Canaria
  • La Gomera
  • Lanzarote
  • Chinijo Archipel
  • La Palma
  • Tenerife

Hoogstwaarschijnlijk komen de eilanden Fuerteventura, Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife je het bekendst in de oren. Deze eilanden zijn ook het populairst onder toeristen en zijn ideaal voor een zonvakantie. Dit heeft zowel met de ligging als met het klimaat te maken.

Op de Canarische Eilanden heerst een subtropisch klimaat zonder hevige seizoensveranderingen. Op de westelijk gelegen eilanden kan het soms wat vochtiger zijn, maar eigenlijk is de temperatuur op de eilanden altijd aangenaam. Boek dus snel je vliegtickets naar de Canarische Eilanden!

Bezienswaardigheden Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden, voornamelijk de vier populairste, hebben prachtige stranden, mooie accommodaties en een wisselend landschap. Daar komt bij dat er genoeg te beleven is op deze eilanden. Maar wat zijn nou echte bezienswaardigheden van de Canarische Eilanden die je niet mag missen?

Wanneer je even van het strand af wilt en wat wilt ondernemen, zit je op de Canarische Eilanden goed. Zo zijn er vaak talloze activiteiten die je kunt ondernemen. Ga bijvoorbeeld naar de hoofdstad van het eiland waar je op bent, zoals bijvoorbeeld Las Palmas (Gran Canaria). Hier kun je heerlijk shoppen en genieten van een terrasje in het bruisende centrum. Ben je op Tenerife? Bezoek dan het populaire waterpark Siam Park! Op Lanzarote kun je daarbij een bezoekje brengen aan een vulkaan en wanneer je van watersporten houdt raden wij je Fuerteventura aan. 

Er is op de Canarische Eilanden van alles te beleven, het is maar waar je van houdt en welke bezienswaardigheden je trekken. Ben je overtuigd? Boek dan snel goedkope vliegtickets naar de Canarische Eilanden!