Top 5 vakantiebestemmingen jongeren

top vijf zonvakantie bestemmingen

Ben je op zoek naar de top 5 vakantiebestemmingen voor jongeren? Meenemen.nl heeft het voor je uitgezocht!

Jongeren zijn vaak niet veeleisend wat vakantiebestemmingen betreft. Als er maar zon, zee, strand en stapgelegenheden zijn is het vaak al voldoende. Wij hebben de top 5 vakantiebestemmingen voor jongeren opgesteld. 

Boek hier je zonvakantie

Sunny Beach

Sunny Beach is op dit moment de populairste bestemming voor een zonvakantie voor jongeren. Sunny Beach ligt in Bulgarije en is een opkomende bestemming voor zonvakanties voor jongeren. In Sunny Beach vind je alle ingrediënten die je nodig hebt voor een geslaagde zonvakantie voor jongeren. Het is er lekker weer, je hebt er mooie stranden, veel uitgaansgelegenheden, relatief nieuwe accommodaties en het is er goedkoop. Kortom, in Sunny Beach kan je optimaal genieten van een zonvakantie voor jongeren, en vaak is een vliegreis hierheen niet duur! Al kun je natuurlijk ook voor de bus kiezen.

Lloret de Mar

Lloret de Mar is al jarenlang een populaire bestemming voor zonvakanties voor jongeren en eigenlijk een beetje het nieuwe Salou. In Lloret de Mar vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor een geslaagde zonvakantie voor jongeren: zon, zee, strand en veel uitgaansgelegenheden. Lloret de Mar staat dan ook bekend om het bruisende uitgaansleven en is hét vakantieparadijs voor feestvierende jongeren die alleen maar willen genieten. Het heerlijke strand, de leuke winkelstraatjes en de lekkere restaurantjes maken het perfecte vakantieplaatje compleet. Ook hier kun je zowel met het vliegtuig als met de bus gemakkelijk komen.

Albufeira

De nummer drie van de top vijf zonvakantie bestemmingen voor jongeren is het Portugese Albufeira. Deze populaire badplaats in Portugal is een echte aanrader voor een zonvakantie voor jongeren. Overdag kan je genieten aan de mooie, brede zandstranden in het oude of het nieuwe gedeelte van de stad. Daarna breng je een bezoekje aan het gezellige oude centrum waar je geniet van een hapje en een drankje bij één van de vele restaurants. Na een heerlijke dag kan je je klaar gaan maken voor een wilde nacht in het geweldige Albufeira!

Chersonissos

Chersonissos is ‘the place to be’ voor jongeren tijdens een zonvakantie. Of je nou kiest voor een examenreis of gewoon voor een heerlijke zonvakantie, in Chersonissos zal je optimaal genieten. Geniet van het heerlijke weer op het Griekse eiland Kreta, de gezellige mensen, het lekkere eten en natuurlijk het geweldige uitgaansleven. Genoeg redenen voor de nummer vier van onze top vijf zonvakantie bestemmingen voor jongeren. 

Rimini

Rimini is hét stapparadijs van Italië. Deze populaire bestemming voor zonvakanties onder jongeren is al jarenlang een topbestemming. In Rimini is het namelijk de hele zomer één groot feest. Rimini is gelegen aan de Adriatische kust in Italië en staat bekend om het uitgaansleven. Je vindt hier de vetste clubs en de leukste bars. In Rimini is het eigenlijk altijd gezellig. Genoeg redenen om te kiezen voor een zonvakantie voor jongeren naar Rimini!

Gerelateerde artikelen