Romantische vakantie

Een romantische vakantie is erg leuk wanneer je op zoek bent naar iets anders. Je kunt kiezen voor een actieve vakantie of een zonvakantie, maar een romantische vakantie is ontzettend leuk. Ga op een romantische vakantie en bezoek de mooiste landen. Geniet samen met je partner van een heerlijke vakantie! Wij vertellen je alles over de mogelijkheden van een romantische vakantie. 

Soort romantische vakantie

Er zijn ontzettend veel bestemmingen te bedenken voor een romantische vakantie. Ben je op zoek naar een romantische vakantie dichtbij, of wil je het liefst naar een exotische bestemming? 

Boek een romantische vakantie

Daarnaast kun je nadenken over de soort vakantie. Zo kan een romantische vakantie ook goed in combinatie met een actieve vakantie. Echter zie je vaak dat er voor een romantische vakantie in combinatie met een zonvakantie wordt gekozen. 

Bestemmingen

Wanneer je een romantische vakantie voor jou en je partner gaat boeken moet je natuurlijk goed nadenken over de bestemming. Wij hebben de mooiste bestemmingen voor een romantische vakantie voor je op een rijtje gezet. 

IJsland

Je zult er misschien niet direct aan denken, maar een vakantie naar IJsland is zeer geschikt voor een romantische vakantie. In IJsland vind je prachtige natuur met vulkanen en gletsjers met geisers. Zo kun je in IJsland genieten van diverse natuurlijke hot tubs. Dit is natuurlijk geweldig voor een romantische vakantie!

Bora Bora

Bora Bora staat bekend als een enorm romantische eiland. Een romantische vakantie naar Bora Bora is dan ook een echte aanrader. Bora Bora heeft een mooie ligging, prachtige natuur en luxe resorts. Zo kun je hier optimaal genieten van een romantische vakantie met je geliefde!

Venetië

Wanneer je aan een romantische vakantie denkt, denk je aan Venetië. Hier kun je je laten rondvaren in een gondel en een prachtige wandeling maken door deze mooie stad. Om de dag af te sluiten geniet je van een romantisch etentje  met uitzicht op de Venetiaanse grachten. 

Gerelateerde artikelen