Zonvakantie december

zonvakantie decemberTijdens een zonvakantie in december kan je genieten van zon, zee en strand! Even helemaal bijkomen en opwarmen, terwijl de temperaturen in Nederland rond het vriespunt liggen. Maar waar ga je dan naartoe, als je een zonvakantie in december wilt boeken? 

In de zomermaanden is het makkelijk om een zonnige vakantiebestemming te vinden voor een zonvakantie, maar in december is dit een stuk lastiger. Daarom hebben wij een aantal leuke bestemmingen voor een zonvakantie in december voor je op een rijtje gezet.

Dubai

Dubai is een redelijk onbekende, maar zeker een geschikte bestemming voor zonvakantie in december. In Dubai is het eigenlijk altijd zeer aangenaam, met een gemiddelde temperatuur in december tussen de 24 en 33 graden Celsius. Je vindt er prachtige hotels, witte stranden met azuurblauwe zee en heerlijk eten. Dubai is de ideale bestemming voor een zonvakantie in december.

Egypte

Egypte is een populaire bestemming voor zonvakanties in december. Ook in Egypte zijn de temperaturen zeer aangenaam in de winter. Zo is het er gemiddeld in december tussen de 20 en 30 graden met veel zon en weinig neerslag. Egypte is daardoor zeer geschikt voor een zonvakantie in december. Je geniet hier van je zonvakantie in één van de vele prachtige resorts!

Kaapverdië

De eilandengroep Kaapverdië vind je in de Atlantische Oceaan ten westen van Afrika. Eigenlijk zijn alle kustplaatsen op de eilanden geschikt voor een zonvakantie in december. Zo is de gemiddelde temperatuur in december zo?n 25 graden, ideaal dus voor een zonvakantie in december. Kaapverdië is een originele en bijzondere bestemming, waar je werkelijk je ogen uitkijkt. In dit paradijs kan je écht genieten van een zonvakantie in december. 

Curaçao

Curaçao is eigenlijk de perfecte bestemming voor een zonvakantie in december. In Curaçao vind je de mooiste tropische stranden aan een azuurblauwe zee. De temperatuur ligt in december zo tussen de 26 en 31 graden, waardoor het tijdens een zonvakantie in december goed vertoeven is in Curaçao. 

Gerelateerde artikelen