Overwinteren in Afrika

overwinteren afrika, overwinteren zuid-afrikaOverwinteren in Afrika? Dit is iets wat bij veel mensen door het hoofd spookt, maar wat eigenlijk te weinig mensen doen. En dat terwijl er erg veel voordelen aan zitten, overwinteren in Afrika. 

Heb jij ook zo’n hekel aan de koude wintermaanden in Nederland? En vind je Kerstmis en oud-en-nieuw ook van die verplichtingen? Ontvlucht dan de winter en overwinter in Afrika!

Boek nu vliegtickets Zuid-Afrika!

Overwinteren in Afrika

Afrika is een groot continent, dus iets specifieker kunnen we wel zijn natuurlijk wanneer we het over overwinteren in Afrika hebben. Er zijn veel mooie landen en plekken die uitstekend zijn om de koude Nederlandse winter te ontvluchten. Maar hoewel Afrika een groot continent is, kiezen de meeste mensen toch voor Zuid-Afrika. Overwinteren in Kaapstad of een andere prachtige plaats in Zuid-Afrika is dan ook erg in trek. 

Overwinteren in Zuid-Afrika

Klinkt dit niet fantastisch, overwinteren in Zuid-Afrika? Wanneer het in Nederland winter is, genieten de mensen in Zuid-Afrika van de zomer. Kerstmis vieren in een korte broek, lijkt dat jou wel wat? Kies dan voor overwinteren in Zuid-Afrika!

Vooral overwinteren in Kaapstad en omgeving is erg populair. Het klimaat hier is ideaal om de Nederlandse winter door te brengen, het is daar namelijk zomer. Kies wel voor de juiste locatie om te overwinteren in Zuid-Afrika, sommige plaatsen kennen namelijk natte perioden in de zomer. 

Kaapstad is ideaal om te overwinteren, en dit wordt dan ook steeds meer gedaan. De stad heeft een westers tintje en er is ontzettend veel te beleven. Denk alleen al aan de bezienswaardigheden Kaapstad. Zorg voor een fijne accommodatie in de (omgeving van de) stad en huur een auto zodat je jezelf makkelijk kunt verplaatsen. Ook in de omgeving van Kaapstad is genoeg te beleven, denk aan de wijngaarden van Stellenbosch bijvoorbeeld!

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding