Vakantie checklist Spanje maken

Wil je goed voorbereid op vakantie naar Spanje? Onze vakantie checklist die we speciaal voor Spanje hebben gemaakt helpt je bij het inpakken van je koffer of tas. De checklist is speciaal gemaakt voor mensen die goed voorbereid willen genieten van de mooie Spaanse stranden, cultuur, eten of landschappen. De vakantie checklist houdt rekening met verschillende factoren zoals of je met kinderen naar Spanje gaat of juist alleen naar het strand maar ook met steden tripjes naar Barcelona, Valencia of Malaga. Kortom deze lijst helpt je!

Direct een vakantie checklist maken

Vakantie naar Spanje voorbereiden

Je denkt vaak wat kan er mis gaan als ik naar Spanje op vakantie gaat. Toch zijn er in verschillende dingen waar je goed op moet letten als je je vakantie naar Spanje voorbereid of wanneer je door Spanje gaat reizen. Het is een mooi en uitgestrekt land en kent verschillende bijzondere plekjes. Wanneer je het hebt over cultuur dan kan je genieten van het mooie Barcelona of het nog redelijk onontdekte Malaga. Je vliegt eenvoudig naar Spanje toe en kan eenvoudig met een huur auto door Spanje reizen.

Bij de voorbereiding van je vakantie in Spanje is veiligheid een belangrijk onderdeel dat je niet moet vergeten, het land is groot en kent een paar risico’s vooral in toeristische gebieden moet je oppassen voor overvallen en zakkenrollers, terwijl je land in waards goed moet oppassen als je deelneemt aan het verkeer. Wanneer je licht wil reizen of wanneer je met kinderen reist is het goed om vooraf een duidelijke checklist te maken met dingen die je moet doen, wil doen of moet meenemen. De lijst die we op deze site hebben staan helpt je!

Steden in Spanje

Spanje kent een aantal extreem mooie steden, zoals eerder ook gezegd. Niet alleen de wel bekende steden als Barcelona, Sevilla, Granada of Madrid. Maar ook steden als Malaga, Cardiz, Valencia zijn absoluut het bezoeken waard. We willen eigenlijk iedereen aanraden om eens een paar steden in Spanje te bezoeken of je nu wel of niet van cultuur of lekker eten houdt het is absoluut een aanrader om heerlijk te genieten van die echte typische Spaanse steden.

Welke steden wil je tijdens je vakantie gaan bezoeken in Spanje? We hebben alvast de belangrijkste steden in Spanje op een rijtje gezet. Wanneer de stad die je wilt bezoeker er niet bijstaat dan kan je het volldige overzicht met steden in Spanje op de pagina: steden in Spanje geplaatst. Maar u kunt ook onder de lijst met belangrijkste steden in . De hoofdstad van Spanje is Madrid (Madrid) en is absoluut de moeite waard om tijdens je vakantie te bezoeken. Madrid (Madrid) is centraal gelegen en makkelijk te bereiken. Wanneer je in Spanje op vakantie bent is het belangrijk te weten dat men Spaans, Castiliaans, Catalaans, Galicisch, Baskisch spreekt en je moet betalen met Euro