Zonvakantie mei

zonvakantie meiEen zonvakantie in mei is zeer populair onder Nederlanders. Terwijl het in Nederland nog niet warm genoeg is voor een dag op het strand kan je tijdens een zonvakantie in mei genieten van de warme zon. Tijdens een zonvakantie in mei kan je kiezen voor een bestemming binnen Europa of buiten Europa. Als je kiest voor een zonvakantie in mei kan jij alvast genieten van het heerlijke weer en opwarmen voor de zomer in Nederland!

Boek hier je zonvakantie in mei

Marokko

Marokko is een geschikte bestemming voor een zonvakantie in mei. Marokko ligt in het noordwesten van Afrika, gedeeltelijk aan de Middellandse Zee. Echter vind je de meeste badplaatsen langs de Atlantische kust van Marokko. 

Tijdens een zonvakantie in mei geniet je van zeer aangename temperaturen. De temperaturen liggen tijdens een zonvakantie in mei in Marokko namelijk tussen de 20 en 25 graden. Zo kan je genieten van een heerlijke zonvakantie. Tevens kan je tijdens een zonvakantie in mei in Marokko genieten van de prachtige cultuur van dit land. 

Turkije

Tijdens een zonvakantie in mei in Turkije is de kans op zonnig weer heel groot. Tevens liggen de temperaturen tijdens een zonvakantie in mei zo rond de 22 graden. Het zomerse weer en de lage prijzen van zonvakanties in mei in Turkije maken Turkije een zeer aantrekkelijke bestemming. Of je nou kiest voor een all inclusive zonvakantie of een last minute zonvakantie in mei naar Turkije, je zult je geen moment vervelen!

Malta

Een zonvakantie naar Malta in mei is zeer goed mogelijk. De gemiddelde temperatuur ligt in mei namelijk tussen de 20 en 24 graden. Zo kan je tijdens je zonvakantie in mei genieten van het heerlijke klimaat in Malta. Of dit nou aan het zwembad is of aan het strand, in Malta kan je volop genieten. Tijdens een zonvakantie in mei in Malta geniet je echter niet alleen van het heerlijke weer, maar ook van de prachtige cultuur en het geweldige eten. Malta is een prachtig land en een geschikt bestemming voor een zonvakantie in mei.

Gerelateerde artikelen