Top 10 accommodaties Playa de las Americas

playa de las americas, top 10 accommodaties, tenerife, spanjePlaya de las Americas is een populaire vakantiebestemming op Tenerife. In Playa de las Americas heb je eigenlijk het gehele jaar door aangenaam weer. Tevens zijn de accommodaties in Playa de las Americas relatief nieuw. Zo kan je in Playa de las Americas optimaal genieten in een prachtig resort van een heerlijke zonvakantie op Tenerife. Daarom hebben wij de 10 mooiste accommodaties van Playa de las Americas voor je op een rijtje gezet!

Noelia Sur

In Playa de las Americas op Tenerife vind je het prachtige 4-sterren hotel Hotel Noelia Sur. Vanwege de centrale ligging is Hotel Noelia Sur een populaire accommodatie op Tenerife. Zo vind je op 500 meter afstand van het hotel het strand van Playa de las Americas. Ook het centrum van Playa de las Americas vind je op loopafstand van het hotel. In Hotel Noelia Sur kom je niets te kort. Zo kan je optimaal genieten van een heerlijke zonvakantie in Hotel Noelia Sur.

Boek hier je vakantie naar Spanje!

Hotel Gala

Hotel Gala is een prachtig 4-sterren hotel in het bruisende centrum van Playa de las Americas op Tenerife. Hotel Gala staat bekend om zijn geweldige service en prachtige ligging. Zo vind je op slechts 100 meter afstand van Hotel Gala het strand én het centrum van Playa de las Americas. Kortom, in Hotel Gala kan je genieten van een geweldige vakantie op Tenerife!

Hotel H10 Las Palmeras

Hotel H10 Las Palmeras is een gezellig 4-sterren hotel gelegen in de populaire badplaats Playa de las Americas. Hotel H10 Las Palmeras is een prachtig hotel met een centrale ligging op het Canarische Eiland Tenerife. Zo vind je direct aan het hotel de levendige boulevard en het strand. Ook het centrum van Playa de las Americas ligt op loopafstand van het hotel. Kortom: Hotel H10 Las Palmeras heeft alle ingrediënten voor een geweldige zonvakantie!

Hotel H10 Conquistador

Hotel H10 Conquistador is een een mooi 4-sterren hotel gelegen in de populaire badplaats Playa de las Americas op het Spaanse eiland Tenerife. Het hotel heeft een perfecte ligging: direct gelegen aan de gezellige boulevard en op slecht 400 meter afstand van het strand El Camisón. Het centrum van Playa de las Americas vind je op 500 meter afstand van het hotel. In Hotel H10 Conquistador kan je in alle luxe genieten van een heerlijke zonvakantie op Tenerife. 

Bungalow Parque Cristobal

Bungalow Parque Cristobal is een mooi 4-sterren park in Playa de las Americas op Tenerife. In 2006 is Bungalow Parque Cristobal geheel gerenoveerd en voorzien van diverse moderne faciliteiten. Het park is gelegen middenin het centrum van Playa de las Americas en bevindt zich tevens nog geen eens 200 meter van het strand. Ideaal dus voor een heerlijke zonvakantie. 

Hotel Best Tenerife

Hotel Best Tenerife is een net 4-sterren hotel gelegen in Playa de las Americas op het Canarische Eiland Tenerife. Hotel Best Tenerife heeft een centrale ligging in Playa de las Americas. Zo vind je op loopafstand van het hotel het strand en tevens ook het centrum van Playa de las Americas. Verder beschikt het hotel over een mooi zwembad en verschillende faciliteiten die je vakantie in Hotel Best Tenerife zeer aangenaam maken. 

Aparthotel Santa Maria

Aparthotel Santa Maria is een net 4-sterren hotel gelegen in Playa de las Americas. Aparthotel Santa Maria is gelegen in een levendige omgeving in Playa de las Americas. Het hotel is gelegen op zo’n 400 meter van het strand. Tevens vind je hier de gezellige boulevard van Playa de las Americas. Kortom, genieten van een heerlijke zonvakantie doe je in Aparthotel Santa Maria

Appartement Parque Santiago III

Appartement Parque Santiago III is een mooi 3-sterren complex gelegen in Playa de las Americas. Appartement Parque Santiago III is een populaire accommodatie in Playa de las Americas onder Nederlandse toeristen. Het complex beschikt over verschillende faciliteiten om de vakantie in Appartement Parque Santiago III aangenaam te maken, zowel voor jong en oud. 

Appartement Parque Santiago IV

Appartement Parque Santiago IV is een mooi 3-sterren hotel in Playa de las Americas met een geweldige ligging op het Canarische Eiland Tenerife. Appartement Parque Santiago IV staat bekend om zijn goede service en kwaliteit. Het complex is direct gelegen aan de gezellige boulevard en het prachtige zandstrand van Playa de las Americas. Ook het centrum van Playa de las Americas vind je op loopafstand van Appartement Parque Santiago IV.

Hotel Park Club Europa

Hotel Park Club Europe is een mooi 3-sterren hotel gelegen in Playa de las Americas op Tenerife. Hotel Park Club Europe is opgezet als een vakantiedorp en heeft een prachtig groene tuin met vijvers vol vissen en waterlelies. Hotel Park Club Europe in Playa de las Americas staat bekend om de gezellige sfeer en goede service. In Hotel Park Club Europe geniet je gegarandeerd van een geweldige zonvakantie.

Kies dus voor een vakantie in één van deze 10 top accommodaties in Playa de las Americas en geniet in één van de prachtige resorts van een heerlijke zonvakantie op Tenerife. In Playa de las Americas zul je je geen moment vervelen. Geniet van je zonvakantie op het prachtige strand van Playa de las Americas, ga shoppen in het centrum van Playa de las Americas of geniet van een hapje en een drankje in één van de gezellige restaurants of bars op Tenerife!