Zonvakantie augustus

zonvakantie augustusOp zonvakantie in augustus? Dan kan je natuurlijk kiezen voor een verre bestemming. Maar ook binnen Europa zijn er genoeg mogelijkheden voor een zonvakantie in augustus. Zo kan je kiezen voor een zonvakantie in Europa, naar bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, Portugal of Spanje. Hier kan je tijdens een zonvakantie in augustus namelijk heerlijk genieten van warm zomerweer. Geniet dus gegarandeerd van een heerlijke zonvakantie, vlak bij huis. 

Boek hier een zonvakantie in augustus

Frankrijk

In Frankrijk kan je écht genieten van een zonvakantie in augustus. Niet voor niets kiezen er ieder jaar weer duizenden Nederlanders voor een zonvakantie in augustus naar Frankrijk. Tijdens een zonvakantie in augustus in Frankrijk kan je genieten van het heerlijke klimaat, de mooie landschappen en de typische Franse sfeer. In Frankrijk geniet je van een echt vakantiegevoel. Kies voor een zonvakantie in augustus in Frankrijk naar de kustgebieden langs de Franse Riviera en de Golf van Biskaje of juist voor een zonvakantie in augustus naar de Cote d’Azur. 

Italië

Een zonvakantie in augustus in Italië is ontzettend populair. Dit omdat Italië op de meeste plekken zonzeker is in de zomermaanden, maar ook omdat Italië een prachtig land is. Italië is namelijk het land van het heerlijke eten, de prachtige natuur en de sfeervolle dorpjes. Natuurlijk kan je een bezoekje aan Rome niet overslaan. Huur bijvoorbeeld eens een Vespa in Rome. Zo kan je op je eigen tempo de stad verkennen!

In Italië zijn er genoeg mogelijkheden voor een zonvakantie in augustus. In augustus is het er namelijk warmen en in het zuiden zelfs regelmatig heet. Tevens beschikt Italië over het algemeen over veel zonuren, zodat jij tijdens je zonvakantie in augustus kan genieten van een heerlijke vakantie. 

Portugal

Wanneer je kiest voor een zonvakantie naar Portugal heb je een goede keuze gemaakt. De meeste mensen kiezen voor een zonvakantie in augustus naar de Algarve. Deze zuidkust is een zeer geschikte bestemming voor een zonvakantie in augustus. Tijdens een zonvakantie in augustus geniet je niet alleen van het prachtige weer, maar tevens van de mooie natuur en cultuur en natuurlijk het heerlijke eten!

Spanje

Spanje is één van de populairste bestemmingen voor een zonvakantie in augustus. Spanje heeft dan ook op het gebied van zon, cultuur en stranden veel te bieden. Tijdens een zonvakantie in augustus naar Spanje geniet je dan ook niet alleen van het heerlijke weer, maar kan je ook dit prachtige land ontdekken. Kies voor een zonvakantie in augustus naar één van de Spaanse eilanden of naar één van de Costa’s van Spanje!

Gerelateerde artikelen