Zonvakantie september

zonvakantie septemberBen je op zoek naar een zonvakantie in september? Dan hebben wij een aantal mooie bestemmingen voor je op een rijtje gezet. Wanneer het in Nederland al flink kan afkoelen in september kan je tijdens een zonvakantie in september nog even genieten van de heerlijke temperaturen. Zo kan je tijdens een zonvakantie in september nog even nagenieten van het heerlijke zomerweer! Kies bijvoorbeeld voor een zonvakantie in september naar Monaco, Hongarije of de Azoren!

Monaco

Monaco is een klein landje gelegen aan het zuidwesten van Frankrijk aan de Cote d’Azur. Veel mensen denken dat een zonvakantie naar Monaco heel duur is. Echter kan je hier ook voor een mooie prijs verblijven tijdens je zonvakantie in september. Kies voor een verblijf in Monaco tijdens een zonvakantie in september voor één van de kleinere steden van dit land. Tijdens een zonvakantie in september geniet je niet alleen van aangenaam weer, maar kijk je ook nog eens je ogen uit. Je ziet hier de mooiste winkels en de duurste auto?s en jachten. 

Hongarije

Een zonvakantie in september naar Hongarije is erg in opkomst. Vanwege de aangename temperaturen en de lage prijzen kiezen steeds meer mensen voor een zonvakantie in september naar Hongarije. Tevens kan je tijdens een zonvakantie in september naar Hongarije genieten van het mooie landschap van het land. Hongarije wordt namelijk omringd door de Alpen en de Karpaten. Tijdens een zonvakantie in september naar Hongarije geniet je van het mooie weer, de prachtige omgeving en het heerlijke eten en diverse soorten wijn.

Azoren

De Azoren zijn een eilandengroep in de Atlantische Oceaan en horen bij Portugal. De Azoren zijn een opkomende vakantiebestemming en zeer geschikt voor een zonvakantie in september vanwege het heerlijke klimaat. Doordat de Azoren een opkomende vakantiebestemming is, kan je hier in alle rust genieten van een zonvakantie in september. De gemiddelde temperatuur ligt zo rond de 24 graden. De ideale temperatuur voor een zonvakantie in augustus dus. 

Gerelateerde artikelen